Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém szerethetett? Elmenjek vele wellnessezni? Muszáj vele beszélgessek?
Ő a "tökéletes srác", teljesen álompasi.
4 éve bele vagyok zúgva, de csak plátói volt a dolog, egészen augusztusig. A legjobb barátja az én egyik legjobb barátnőmmel van együtt és el kellett menjek vele valahova. Azt hittem, hogy baromi ciki lesz, mert tudta, hogy eléggé bejött, de mindenki úgy sejtette, hogy már nem. De nem volt semmi gáz és utána elkezdtünk beszélgetni chaten és FaceTimeon, Snapchaten, utána kavartunk, de csak csók volt. Azt hittem, hogy majd velem is az lesz, mint a többi lánnyal, hogy reggel már levegőnek néz, mert minden napra jut neki más/mások.
De nem, azóta is jóban vagyunk, de titokban, mert több barátnőmet elveszíteném, ha ez kiderülne. Nem legjobb barátnők és nem is bízom bennük, de na...
Szóval augusztus óta az van, hogy találkozgatunk, egymásnál vagyunk és akkor minden jó, elfelejtem, hogy a többi lánnyal mit csinált és elhiszem, hogy bír engem. De utána mindig történik valami és az egész összeomlik. Szóval van, hogy a fellegekben vagyok, aztán zuhanok.
Viszont szeretne elmenni az őszi szünetben wellnessezni, hogy csak kettesben legyünk. De néha úgy érzem, hogy belém szeretett. Eddig az összes lánnyal lefeküdt azonnal, hogy dobta, ha nem ment bele a csaj. Mi pettingnél tovább nem jutottunk még és az sincs mindig, szóval néha csak eljön este/éjszaka és beszélgetünk, utána alszunk.
Szeretnék vele erről beszélgetni, de talán kicsit tartok a választól. De ez a helyzet meg nem maradhat így, nem?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!