Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez rendben van így? Komoly válaszokat kérek, kalandorok, álmodozók és széltolók kíméljenek.
Az expárommal majdnem 7 évig éltünk együtt, minden jól ment, de végül ő kiköltözött a garázsba és akkor megromlott a kapcsolatunk.
Akkor a válás után az én újabbik párom elvitte a szervizbe az autónkat, amit az expárom és annak unokatestvére szerízelnek.
Ezek ketten annyira összebarátkoztak, hogy most a mostani párom már alig jár haza és egyre többször elmarad.
Én a múltkor az exmárom háza mellett voltam a fordásznál és láttam a párom autója ott állt.
Akkor bementem hátulról, mert az expáromnak van ott a garázs mögött egy ilyen illegális szeszfőzdéje, de ott ki volt kulcsolva a kapu.
Bementek és ezek sehol nem voltak, de az expárom kabátja ott volt és a párom szemüvege is.
Később még aznap az expárom mostani élettársi kapcsolata elmondta, hogy bemaradt bejelentkezve a házi komuperbe az expárom, az ő mostani élettársi kapcsolata és ezek ketten, a párom, meg az expárom már szilveszter óta beszélgetnek.
Szerintetek ez rendben van ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!