Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van az,hogy ettől elmegy az önbizalmam? A legtöbb barátom nagyon undorodik a női testtől.
Nyilván a heteró férfiaknak nem "ciki" vagy undorító a női test, ne viccelj :D
Szerintem egyszer-egyszer egy jól irányzott "hé, én is itt vagyok" tud segíteni abban, hogy legalább ne a füled hallatára szidják általánosan a nőiséget.
Ha legközelebb szóba hozzák, szólj nekik, hogy neked ez rosszul esik és kevésbé érzed magad jól a bőrödben. Nem akarod ezt hallgatni, ilyen formában ne mondják többé. Ha nem hagyják abba ezután sem, akkor zárd le velük a kapcsolatot.
Nyilván egy heterónak tetszik majd a tested, miért lenne ciki?
"Ugye a hetero férfiaknak nem ciki a női test?"
Nem. Ha szőrtelen; a hajad megfelelő hosszúságú és csillogású; ha a melled feszes, esetleg picit lóg, de tényleg csak picit; a feneked kerek, izmos; a hasad lapos; a combjaid nem érnek össze; babapuncid van; nincs rajtad stria vagy narancsbőr. De nem kell aggódni, párszor így is megbasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!