Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után van rendben érzésekről beszélni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon jól megvagyunk, és minden tökéletesen működik közöttünk. Nagyon szeretek vele lenni, és kezdem úgy érezni, hogy belé fogok szeretni. Csak éppen nagyon félek neki ezt kimondani, mert elég rosszak a tapasztalataim. Sokszor mondja, hogy hiányzom, vagy, hogy szeret velem lenni, ezeket én is szoktam amúgy mondani neki. Csak egyszerűen attól félek, hogy a nyálas hülyeségeimmel elrontok mindent ami eddig alakult köztünk. A korábbi barátaim esetében nem féltem beszélni ezekről a dolgokról, csak utána valahogy mindig nagyon sérültem, főleg a legutolsó alkalommal. Mennyire ijesztő egy srácnak ha elmondom neki, hogy nekem ez kezd komolyodni?
2021. aug. 28. 17:16
1/5 anonim válasza:
Nem "kell" erről beszélni, ha nem akarsz. Úgyis a tettek fontosak, nem a szavak. Az exem nagyon szerette mondogatni, hogy szeret. Én nem ilyen vagyok, de ettől függetlenül szerettem nagyon. Hosszú évekig együtt voltunk és nem volt ebből gond. Ha meg van beszélve, hivatalosan is együtt vagytok, jól érzitek magatokat a másikkal, akkor tulajdonképpen mi a gond?
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs semmi gond, vagyis igazándiból csak az, hogy én szívesen kimondanám, de félek a reakciótól...
2021. aug. 28. 17:48
4/5 A kérdező kommentje:
Én 25,ő 26
2021. aug. 28. 21:00
5/5 anonim válasza:
Ha együtt vagytok, miért ne beszélhetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!