Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít túlzott rajongásnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít túlzott rajongásnak, szerelemnek?

Figyelt kérdés

A másik fél nem tudja. De nekem már akkor megdobban a szívem ha szembejön kocsival , vagy ha elsétàlok arra ahol lakik látom a szobája ablakát és arra gondolok vajon most mit csinál…..

Vele kelek vele fekszem gondolatban már a munkám elvégzése is gondot okoz néha. Mit tegyek :( nem bírom..

Nem kamasz vagyok 32 éves, de a szerelem minden életkorban komoly dolog. Sosem voltam még így!!!

2022. jan. 2. 13:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

1-es a kérdező valami ilyesmiről ír:

[link]

🙂

Nem kapcsolatban vannak csak távolról tetszik neki, rajong érte.

Mivel nem tesz semmi olyat ami a másiknak zavaró lehetne így szimplán csak egyoldalú szerelem bár ugye nem tudjuk hogy az a másik hogyan érezne az irányába.

2022. jan. 2. 19:14
 22/31 A kérdező kommentje:
21 Igen, egyoldalú a dolog ő nem tudja.
2022. jan. 2. 19:15
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Oh bocs nem láttam hogy foglalt vagy ő nem, akkor nem kellett volna linkelnem a zenét hasonlatként. 21-es vagyok. De amugy vidám a dallama hátha felvidít.
2022. jan. 2. 19:22
 24/31 A kérdező kommentje:
23 Köszönöm azért :)
2022. jan. 2. 19:23
 25/31 anonim ***** válasza:
53%

24 szívesen, de amúgy megválaszoltam ezzel a számmal is, hogy mi a túlzott rajongás, a zene szövege. Nem várja senki el, hogy oroszlánokkal küzdjön a másik vagy villámló viharban ússzon csak, hogy észre vegye a másik. De pl. a természetnek jócskán kéne ellenkormányoznia, hogy kioltson egy könnyet ami tüzet gyújtana csak azért, hogy észrevegyék, de ugye ez csak szimbolikus nem szó szerint értendő. A szenvedélyes érzelmek megfogalmazása csupán. De a válasz az, hogy az a túlzott rajongás, amikor a saját és mások illetve a környezete testi épségét és jólétét veszélyezteti. Vagy az a tulzott rajongas amit Valiant érzett Laureliene iránt miközben ő csak azt kérte, hogy bízzon benne ne veszélyeztesse az életét. Az nem hősies tett és nem bátorság az vakmerőség és a másik bántása közvetetten.

De amúgy visszatérve a videoklipphez azért linkeltem, mert bár a szövege komoly, és minden pubertás korban lévő egyszer megéli a rajongást leginkább híres emberek iránt és olyan dolgokról fantáziál amivel nagynak és figyelemfelkeltőnek gondolja magát, de nem attól lesz nagy és figyelemfelkeltő, hogy veszélybe sodorja magát figyelemért hanem akkor ha meghagyja a másik szabadságát ennek a videonak ez a lényege. Vicces a videoklipp, a figyelemfelkeltés és a masik nem észrevevése nem direkt szinkronban. A legviccesebb amikor ujsagkihordo állást vállal csak azért, hogy bedobhassa az újságot de azt se veszi észre a srác, mert ezerrel dolgozik 😂.

A legváratlanabb helyzetben veszi észre mikor már épp a feladom érzéssel csücsül a tengerparton szomorkodva.

Értem én hogy rajongsz az illetőért, de az olvasott válaszok alapján te foglalt vagy és nem tudni, hogy rosszul választottál vagy csak válságot élsz meg a kapcsolatban. Ha érdeklődne is akkor is egy olyan helyzet ahol te foglalt vagy.

Ne keseredj el inkább nézz vicces videokat hátha kitisztul az ég a ködtől és tisztán látsz majd.

2022. jan. 3. 04:54
 26/31 anonim ***** válasza:
53%
Ja a Valiant és az ezer bolygó városa filmről írtam.
2022. jan. 3. 04:55
 27/31 anonim ***** válasza:
53%

Bocsánat a Valiant egy angol szó.

* Valerian és az ezer bolygó városa.

2022. jan. 3. 05:08
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó neked ez a kapcsolat, ha közben másért dobban meg a szíved?

Nekem is volt ilyen. Egyszerűen nem a párom volt az igazi, de öntörvényű, makacs voltam, és meg akartam mutatni anyáméknak (aki utálták - és későn jöttem rá, hogy jogosan sajnos), hogy márpedig mi együtt maradunk. Ráadásul egyfajta függőségbe, traumakötésbe is kerültem a kapcsolatban. Lehetett volna jel, de nem volt elég nagy pofon, hogy kétszer is beleestem másba a kapcsolat alatt, de mindkétszer a hűség mellett döntöttem.

Kemény leszek: a helyedben szakítanék, és megkeresném a pasit, akiért rajongsz, hátha kölcsönös a szimpátia. Ha meg nem, akkor lesz más, de a jelenlegi párod sem pont az igazi...

2022. jan. 4. 15:23
 29/31 A kérdező kommentje:

28. Szerintme más is megnéz mást avgy épp gondol masra ez nem bűn mert tudok parancsolni magamnak nem àllat vagyok, nem történt semmi….. és nagy eséllyel nem is fog.

A gondolatok egy dolog a kőkemény racionális valóság meg egy másik, sajnos….

2022. jan. 4. 16:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintme más is megnéz mást avgy épp gondol masra ez nem bűn"

Nem bűn, de te nem ezt írtad.

"Vele kelek vele fekszem gondolatban már a munkám elvégzése is gondot okoz néha. "

Ezt írtad. Ez sem bűn, csak egyértelmű, hogy nem vagy boldog a kapcsolatodban.

2022. jan. 4. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!