Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít túlzott rajongásnak, szerelemnek?
Figyelt kérdés
A másik fél nem tudja. De nekem már akkor megdobban a szívem ha szembejön kocsival , vagy ha elsétàlok arra ahol lakik látom a szobája ablakát és arra gondolok vajon most mit csinál…..
Vele kelek vele fekszem gondolatban már a munkám elvégzése is gondot okoz néha. Mit tegyek :( nem bírom..
Nem kamasz vagyok 32 éves, de a szerelem minden életkorban komoly dolog. Sosem voltam még így!!!
2022. jan. 2. 13:56
1/31 anonim 

válasza:

Szia. Úgy tűnik, hogy nagyon az elején vagytok még a kapcsolatnak. Ilyenkor szerintem ez teljesen normális, úgyis idővel ez egyre jobban csökkenni fog, ameddig "normál" szinten nem lesz. A munkádra azért próbálj jobban koncentrálni, ne legyen problémád a munkahelyen.
2/31 anonim 

válasza:

Bárcsak értem dobbanna meg így a szíved.
3/31 A kérdező kommentje:
1 Az a baj ez nem kapcsoalt hanem csak én vagyok oda erte. Ő nem is tudja :(
2022. jan. 2. 15:16
4/31 anonim 

válasza:

Fú, hát akkor rz még hamarabb fog elmulni.
Olyan szekér után nem jó futni, amelyik nem akar felvenni!
5/31 A kérdező kommentje:
Ettől bonyolultabb a helyzet. Sajnos már régóta érzem ezt és nemhogy elmulna hanem annál inkább lángol :(
2022. jan. 2. 16:21
6/31 anonim 

válasza:

Ez igazából rajongás, hiszen nem is ismered a valódi énjét. Egy illúzióban élsz. Ha sokáig így marad, el fog múlni.
7/31 anonim 

válasza:

Gondolom, van valami oka, hogy nem kezdeményezel, csak itt még nem osztottad meg. Be kellene látnod, hogy ez nem vezet sehova. Ha kollégák vagytok, válts munkahelyet, és ne sétálgass a háza előtt. Ne vesztegesd az időd, lépj tovább. Keress valakit, akinél van esélyed. Az élet rövid.
8/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kollégák. Igazából meg az is lehet nála is lenne esélyem de nemtudom meg így soha ….
2022. jan. 2. 16:50
9/31 anonim 

válasza:

Na jó, akkor mesélj, miért nem kezdeményeztél még? Foglalt, családos? Esetleg nagy a korkülönbség? Vagy reménytelenül rondának tartod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!