Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem csak a külső számít akkor ez mi? Vicc az egész
Röviden fogalmazva van egy lány, aki nagyon nagyon tetszik nekem egy ideje, de egy gond van vele, hogy foglalt. Úgy hogy most is éppen szakítófélbe vannak a barátjával, ezt egy közös ismerősünk mondta, aki az ő egyik kolléganője. Sok éve együtt vannak, idősebb is nála a pali jóval és már 2x szakítottak, csak a lány nagyon ragaszkodó...
De ez nem csoda mert iszonyú szeretetteljes, segítőkész, nagyon okos és talpraesett, igazából egy főnyeremény de komolyan. És pont azért mert foglalt nagyon lassan közelítettem felé, de már egészen megnyílt nekem, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, többször elkapom, hogy "úgy" néz engem, meg apróbb jelek. És én sem nézek ki rosszul tegyük hozzá, legalábbis a mostani párjánál jobban.
És ma is náluk voltam pont dumáltunk és mi történik? Kb be...ssza az ajtót maga mögött egy csávó, hát... valakinek biztos tetszik ahogy fel volt öltözve, mr úúú de helyes vagyok, jaj de önelégült és odamegy egyből smúzolni meg nevetgélni a kolléganőjéhez. És észreveszi a lányt és engem kb FÉLRELÖKVE áll oda, hogy "Na szia szöszi". Ez most komoly? Majd elkezd dumálni hozzá, az meg össze vissza nevetgél, belekezd egy 10 perces sztoriba, mögötte áll a sor, de a lány csak nevet, pedig szerintem kb minden kamu volt amit mesélt. Aztán végre rám néz a csaj és így "bocsi mindjárt :)" meg kérdezgette a lányt, hogy mi van a kutyájával, hogy van - látszódott hogy amugy nem érdekli- aztán full közel hajolt hozzá és "de tényleg szólhatsz oké? ha baj van jó? megígéred?" a csaj meg bólogat. Aztán megint nagy poénkodás, és a végén "jókislány legyél " én meg kb elhányom magam. Aztán kiment, összenéztek és somolyogtak, hogy "mondtam hogy bejössz neki" ilyeneket... Most ez komoly? Ez a stílus bejön egy ilyen lánynak? Mert ez senkinek sem jöhet be. Szóval mindegy milyen a lány, okos, értelmes, ha jól néz ki valaki legalábbis a mai divat szerint akkor kész vége tökmindegy? Mert ha ez a gyerek bejön neki engem már nem is érdekel... Hányinger.
Érthető ha szarul esik!
Egyébként ne is foglalkozz ezzel a jelenséggel, ezen nem lehet változtatni!
Sokan irigységnek veszik az írásodat csak mondom!
1. vagyok
Ez alapján te is választhatsz átlagos "nem szép" tökéletes személyiségű nőt!
Ha szerinted nem elvárható a külső!
ronda férfi önbizalomtól nem lesz jóképű!
egyébként igazad van részben!
neki az tetszik ez van!
figyelj fel arra akinek te tetszel( biztos van olyan)
Egyrészt az ízlés szubjektív. Nekem spec nem jönne be. Neki igen. Ez van.
Másrészt lehet mégsem olyan értelmes a csaj. Vagy csak a felszínessége vagy szar ízlése elnyomja.
Egyébként ez mindkét nemre igaz, hogy sokaknak akik normálisak v min. annak tűnnek rossz mások számára fura az ízlése.
Van egy férfi akibe beleestem néhány hónapja. Részben az én hibám is, mert tudtam hogy párja van (nem történt semmi). Jóban vagyunk, nagyon jól megvan az összhang emberileg, néha azt éreztem hogy voltak "olyan" pillanataink is, amikor kb így belassult az idő. Egyezik a humorunk, sok dologban hasonlítunk etc. A végzettségünk is ugyanaz, én most fogok diplomázni ugyanazon a szakon mint pár éve ő, tovább tanulok, több nyelven beszélek, fiatal vagyok.
A barátnője a srácnál is jóval öregebb. Már nem fiatal felnőtt létére nincs olyan végzettsége amit kihasználna, minimális pénzt keres, 0 ambíció. És egyébként nem is egy szép nő. Nem az irigység beszél belőlem, masok szerint sem az. Szóval egy középkorú, ambícióval nem rendelkező, tök átlag nővel van együtt...
Én verhetem a fejem a falba, hüldezhetek hogy őszintén "ez kell neki?", ha ez a férfi, szereti azt a nőt. Őt választotta, szereti és fontos neki. És azért látom miket áldozott be, azért a kapcsolatért. Odaadó, rendes, okos, kedves pasi, szerintem jóképű is.
Szóval kb egy főnyeremény.
Szóval én hiába nem értem az ízlését, ha ő ezt valasztotta. Nekem szar, de ennyi. Annak meg örülök (úgy ahogy) hogy ő boldog. Legalábbis próbálok, bármennyire is rossz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!