Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a nőknek nem csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem csak a külső számít akkor ez mi? Vicc az egész

Figyelt kérdés

Röviden fogalmazva van egy lány, aki nagyon nagyon tetszik nekem egy ideje, de egy gond van vele, hogy foglalt. Úgy hogy most is éppen szakítófélbe vannak a barátjával, ezt egy közös ismerősünk mondta, aki az ő egyik kolléganője. Sok éve együtt vannak, idősebb is nála a pali jóval és már 2x szakítottak, csak a lány nagyon ragaszkodó...

De ez nem csoda mert iszonyú szeretetteljes, segítőkész, nagyon okos és talpraesett, igazából egy főnyeremény de komolyan. És pont azért mert foglalt nagyon lassan közelítettem felé, de már egészen megnyílt nekem, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, többször elkapom, hogy "úgy" néz engem, meg apróbb jelek. És én sem nézek ki rosszul tegyük hozzá, legalábbis a mostani párjánál jobban.

És ma is náluk voltam pont dumáltunk és mi történik? Kb be...ssza az ajtót maga mögött egy csávó, hát... valakinek biztos tetszik ahogy fel volt öltözve, mr úúú de helyes vagyok, jaj de önelégült és odamegy egyből smúzolni meg nevetgélni a kolléganőjéhez. És észreveszi a lányt és engem kb FÉLRELÖKVE áll oda, hogy "Na szia szöszi". Ez most komoly? Majd elkezd dumálni hozzá, az meg össze vissza nevetgél, belekezd egy 10 perces sztoriba, mögötte áll a sor, de a lány csak nevet, pedig szerintem kb minden kamu volt amit mesélt. Aztán végre rám néz a csaj és így "bocsi mindjárt :)" meg kérdezgette a lányt, hogy mi van a kutyájával, hogy van - látszódott hogy amugy nem érdekli- aztán full közel hajolt hozzá és "de tényleg szólhatsz oké? ha baj van jó? megígéred?" a csaj meg bólogat. Aztán megint nagy poénkodás, és a végén "jókislány legyél " én meg kb elhányom magam. Aztán kiment, összenéztek és somolyogtak, hogy "mondtam hogy bejössz neki" ilyeneket... Most ez komoly? Ez a stílus bejön egy ilyen lánynak? Mert ez senkinek sem jöhet be. Szóval mindegy milyen a lány, okos, értelmes, ha jól néz ki valaki legalábbis a mai divat szerint akkor kész vége tökmindegy? Mert ha ez a gyerek bejön neki engem már nem is érdekel... Hányinger.

2021. dec. 18. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapból, milyen dolog az, hogy félrelökjük a másikat?!

Ha a csajszinak normális értékrendje lenne, akkor itt szólt volna azonnal, hogy ne lökdösse már a másikat! És persze azonnal másként nézett volna rá.

Tudod, igen visszataszító jellemvonás az ilyen (lánnyal nyálas, más férfiakkal bunkó), de a lányok jó része se különb, amikor még imponál is ez neki, holott egyértelmű, mit akar. Ilyenkor valahogy elmarad a műfelháborodás: "-Te csak meg akarsz dugni?!"

2021. dec. 18. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Ne csináld!

Végül is te is csak meg akartad dugni, valld be!

2021. dec. 18. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

"Ez ha jól ertem inkább az hogy baszottul magabiztos volt a csávó, az meg minden csajnak bejön. Lehet hogy a stílusa szar (ebben egyetertünk) de az önbizalomtól nedvesedik minde lány."

Vagy szimplán csak színészkedik. Sokan csinálják ezt, elhiheted, hogy óriási pofával ellensúlyozzák a valódi személyiségüket.

2021. dec. 18. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet benne valami, de ez csak akkor derül ki ha megismered az adott embert, addig ugye nem tudod.

Nekem alapból nincs sok önbizalmam, el sem tudom képzelni hogy önbizalom nélkül ilyen nagydumás valaki. Persze biztos van ilyen, csak nehezen hiszem el hogy sok.

2021. dec. 18. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudod te, hányan produkálják magukat, ha csaj van a közelben? :)

Igazából itt arról van szó, hogy ezek úgy állnak hozzá, hogy úgysincs mit veszíteniük, "ha műsor kell, akkor műsorozzunk!"

Nekem legalábbis az egész egy színielőadásnak tűnik, amit itt előadott. Bevágja az ajtót, hogy ezzel is figyelmet keltsen, félrelöki a másikat, feltűnően rámenősen viselkedik.

A lány láthatóan igen naív és buta, másképp azonnal leállította volna. szeretethiányos, sebezhető, ez a figura meg ezt akarja kihasználni.

A tévedés jogát fenntartom, én így gondolom.

2021. dec. 18. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Most komolyan te ott álltál mint egy f...sz, és még ő a szemét mert volt mersze rámozdulni?

Ez komoly?

2021. dec. 18. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
78%

jaj mekkora luzer vagy, istenem! van a csajnak egy ismerose, aki veletlen epp jol nez ki, ezert te mar zsigerbol gyulolod, mert biztos egy rohadek.

valoszinu, o veled ellentetben joban van a csajjal, te meg bamulod oket a sarokbol es szitkozodsz, mert csunyagonosz helyes csavok fuj. szerintem foglalkozz a magad dolgaval es szallj le a caajrol.

2021. dec. 18. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én soha nem tudtam úgy párt választani, hogy ne legyen mindig 1-2 sértődött kan, aki beleköt a választásomba és leszűri, hogy felszínes kis ostoba ribi vagyok, a párom meg nyilván egy fszkalap. :D Pedig volt ronda, szerencsétlen incel alkat exem, akiből bántalmazó lett, volt értelmes, karizmatikus modell exem is. A mostani párom meg egy végtelenül rendes, egyáltalán nem dumagép, introvertált férfi, akivel 8 éve együtt vagyunk szeretetben, szerelemben, soha nem volt velem irányító, kontrolláló, soha nem bántott, de papucsnak sem mondható.

Csak irigyek, féltékenyek vagytok, és bárkibe bele tudtok kötni, ha kell, szóval én az összes ilyen történetet fenntartásokkal kezelem. Persze, nyilván vannak tényleg felszínes lányok, akik helyes bunkókra mennek, de majd akkor hiszem el egy adott emberről ezt, ha saját magam is meggyőződtem róla.

2021. dec. 18. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!