Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fura az, ha 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura az, ha 18 éves lány létemre egy 14 éves fiú jön be? Ez pedofíliának számít esetleg?

Figyelt kérdés
Annyit tennék hozzá, hogy nem volt ezelőtt kapcsolatom, nem annyira értek az ilyesmihez.

2021. dec. 23. 00:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
Sajna ez pedofíliának számít, de még kinőheted remélhetőleg.
2021. dec. 23. 00:40
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Pedofília az, ha nemileg éretlen kisgyerekekhez vonzódsz.
2021. dec. 23. 01:16
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nem ideális a dolog. Pedofilianak viszont nem hívnám, hiszen mindketten tinédzserek vagytok, csak ő a tinikor elején jár, te meg a végén.
2021. dec. 23. 02:45
 4/21 anonim ***** válasza:
11%
Nem teljesen pedofília, mert azok inkább az ilyen ovis gyerekek felé irányulna, meg az alsósokhoz, de tény, hogyha az anyja úgy döntene, hogy feljelent, a korotokból adódóan te elég durván megszívnád. Hiszen akármennyire is érettnek tűnnek a mai fiatalok, ő akkor is még csak egy gyerek. Bár amennyire törődnek mostanában az emberek a gyerekeikkel, nem hiszem, hogy bármiféle dráma alakulna ki ebből a szituból, sőt, meg merném kockáztatni azt is, hogy a gyerek szülei még örülnének is neki.
2021. dec. 23. 05:19
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
4-es, mindket fél beleegyezése esetén nincs lehetőség feljelentésre. Kicsot olvasgass,mert úgy tűnik nagyon nem vagy képben. 14 az a beleegyezési korhatár fölött van.
2021. dec. 23. 06:30
 6/21 anonim ***** válasza:
34%

Tisztában vagyok vele. De itt nem volt szó arról, hogy a fiúnak mi a vélemémye erről az egészről, vagy akarja-e. És ha ők bizony kitalalálják pl. az anyjával, vagy tegyük fel csak egyedül, hogy a csaj megerőszakolta, vagy zaklatja, akkor a kérdező fog rosszabbul járni, mert ő már betöltötte a 18. életévét, és ezt figyelembe fogják venni a bíróságon. Sajnos az emberek férgek.

Továbbá azt sem értem, hogy felnőttként mi lehet vonzó egy 14 éves kisfiúban, de ez már csak az én személyes véleményem..

2021. dec. 23. 06:58
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Eléggé fura. Ő még egy kisfiú
2021. dec. 23. 07:50
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem pedofília, de elég beteg dolog.. ha csak látásból ismered, az kevésbé durva, de beszéltél is vele, a személyisége is tetszik, az nagyon beteg, egy kisfiú vonz.

Ismerős kissrác mondjuk 13 éves 180 magas, 75 kiló és bajsza van még barkója, felnőtt ruhákba öltöztetik, elsőre azt hittem huszonéves(nekem is tetszett kép alapján), de aztán felfedeztem benne a kisgyereket, pláne miután kiderült a kora.

2021. dec. 23. 07:50
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
De érdekes, hogy fordítva nem kislányoztok meg betegeztek.
2021. dec. 23. 08:39
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Na erre miért nem ugrik a nép? Fordítva lenne már kapná az ívet.
2021. dec. 23. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!