Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fura az, ha 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fura az, ha 18 éves lány létemre egy 14 éves fiú jön be? Ez pedofíliának számít esetleg?

Figyelt kérdés
Annyit tennék hozzá, hogy nem volt ezelőtt kapcsolatom, nem annyira értek az ilyesmihez.

2021. dec. 23. 00:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
#10 Én erre is ugrok, betegesnek tartom, nyugodj meg. :)
2021. dec. 23. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

Én 14évesen már pettingeltem. 15évesen jött a többi. Szerintem a legtöbben gimiben aktívak vagyunk és az alatt a 4év alatt ismerjük ki magunk mit szeretünk az ágyban.

Anyám már 14évesen gumit adott, mert tudta ha lány nálam alszik az mit tesz.

2021. dec. 23. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem beteges.

Mi sulinkban fordított esetben végzős srácoknak gyakran volt gólya barátnője. 3-4év korkülönbség nem a világ vége.

2021. dec. 23. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
Nosika női köntösben
2021. dec. 23. 11:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem tudom, miért lenne ez az egész beteges. 4 év korkülömbség az olyan sok?Hogyha 1-2 éveel később nézzük, hogy én lennék 20 ő 16, az is fura lenne? vagy ha ő lenne 18 én meg 22? Mire alapozzátok, hogy beteges?

Azt meg, hogy megerőszakolni vagy ilyesmi, szerintem szóba se jöhet. Nem akrnám bántani, szerintem ő sem engem, kölcsönös a szerelem (legalábbis nekem úgy tűnik).

És mi számít MAGYARORSZÁGON pedofíliának, ebben tudtok segíteni?

2021. dec. 23. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha 14évet be nem töltött illetőt abúzus éri egy 18életévét már betöltött felnőtt személytől. De a régi lilomtiprás már nem büntetendő. Bármennyire is veri itt az asztalt egy két szülő. Ha nem fogadja el attól még a gyereke szexel, csak titokban.
2021. dec. 23. 15:23
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Nyomjátok. Csak a szerelem számít.
2021. dec. 24. 09:17
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
14 év fölött legális ha beleegyezik, de csak hogy tudd ilyen alacsony korhatár európán belül, meg fejlettebb országokban már nem nagyon van. Mi ilyen szempontból kurwa cikinek számítunk. Meg erkölcsileg és morálisan szerintem nem fér bele. Arra mondjuk lehet hogy már érett a srác, hogy lefeküdjön veled, de ha komoly kapcsolatot akarsz, és jövőtervezgetést, akkor azt ne egy kisfiúval tedd, mert arra ő még nem áll készen. Mindenesetre nekem fura, de ha a lány lenne 14 akkor is ugyan ezt gondolnám. (Vannak ilyen emlékeim, hogy az egyetemista srác jött az általános iskolánk elé a 8.-os barátnőjéért, ami nagyon creepy volt)
2021. dec. 24. 20:39
 19/21 A kérdező kommentje:
Olvasgatva így a válaszokat, meglep, hogy egyesek mennyire ki vannak akadva amiatt a 4 év miatt. De végülis az volt a kérdés kiírádának a célja, hogy megtudjam, ki hogy látja a dolgokat.
2021. dec. 25. 20:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ettől függetlenül viszont nem kell rájuk hallgatnod. Kit érdekel, mit gondolnak?
2021. dec. 26. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!