Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves férfiak! Mitől számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Mitől számít egy nő “ végtelenül kedves “-nek?

Figyelt kérdés

Mit kell tennie, mondania, csinálnia? Mit érthetett ez alatt? Ti mit értetek ez alatt? Akár példákkal is.Álmaim férfijának ez volt egyik fontos elvárása amit megemlített, ezért érdekel ennyire.

Köszönöm aki segítő szándékkal ír.

#elvárás #Végtelenülkedves
2021. dec. 4. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Talàlkoztam ilyennel , figyelmes volt , èrdeklődő, segítőkèsz.

Kàr, hogy nála ez egy mestersèges, tanult viselkedès forma volt.

De kérdező , pl férfibe nem talalkoztàl mèg ilyennel ?

Nem volt olyan hódolod aki bármit megtett volna èrted?

Mert kb úgy kell elkèpzelni

2021. dec. 4. 12:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt ilyen. Persze tudom, kedves aranyos figyelmes… de mégis ez a végtelenül kedves nagyon nagyon ez valami pluszt is jelenthet.
2021. dec. 4. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod, "álmaid férfijának" mit jelent a végtelenül kedves, biztos vagy benne, hogy ő az?

Tapasztalatom szerint a végtelenül kedves nő gyenge, formálható jellemet, irányíthatóságot, könnyen manipulálhatóságot, odaadó viselkedést jelent mártírkodás és hiszti nélkül. (Plusz ugye kedves, szelíd hang, bájos mosoly stb)

Pld:

Amikor a férfi fáradtan haza megy:

1, tovább dolgozik otthon: a nő szó nélkül elviseli, hogy ismét háttérbe van szorítva és elfoglalja magát.

2,babusgatásra, szórakoztatásra vár attól függően milyen napja volt

babusgatás: lelke ápolása után szex

szórakoztatás: izgalmas program, ami elveszi a figyelmet a munkáról+szex

Ugyan nem vagyok férfi, sem pedig végtelenül kedves nő, de volt már ilyen "elvárás" felém.

30N

2021. dec. 4. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as jól írja, volt barátnőm ilyen volt, aztán egyszercsak kifordult magából, de az már másik sztori.
2021. dec. 4. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nő vagyok de ennek a "végtelenül" szónak szerintem az a jelentése, hogy olyan nő aki mindent elnéz a férfinek.

Birkatürelemmel rendelkezik, és bármit csinál a pasas, a nőnek szeme se rebbenjen, csak kedvesen, mosolyogva viselje el a férfi esetleges rossz tulajdonságait. Mindenkit ér napi szinten stressz, mindenkinek lehet rossz napja, de nekem ez a "végtelenül kedves" kifejezés olyan, mintha elvárná a nőtől, hogy neki ne legyen soha rossz napja, legyen mindig tökéletes "kiszolgáló személyzet".

Mondjuk ez csak egy lehetséges verzió, nem biztos, hogy ez arra is illik aki neked ezt mondta. Sajnos vannak ilyen emberek, akik egy robotot képzelnek el maguk mellé.

Az, hogy kedves valaki, önmagában véve egy jó tulajdonság, de hogy miért kell kihangsúlyozni, hogy "végtelenül kedves" legyen, az már kicsit fura?!

2021. dec. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!