Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Ismerkedésnél mennyire számít hogy egy fiúnak van-e jogosítványa és milyen autója van?
Szerintem nagyon praktikus és sokszor megkönnyíti az életet a jogsi, de nem letszukseglet.
Mi egyébként együtt csinaltuk meg.
Nem értem miért kéne ennek alapnak lennie. És ha az adott ember nem akar vezetni akkor mivan?
Autó nélkül is lehet élni. Nem azt mondom, hogy nem nehezebb de egyáltalán nem ez fog dönteni, hogy összejövök e valakivel vagy sem.
nem ez fog donteni, nyilvan elony. de ha valakit kedvelek, vonzodpm hozza, kivul-belul megfelel, akkor nem fogom kiskosarazni, ha nincs autoja, vagy ha csak egy olcsobb autoja van. plane, hogy eleve ritka a normalis, ertelmes, helyes, vicces (stb..) ferfi, ha meg az autot is betennem szuronek, tenyleg nem lenne senki kb.
elozo barataimnak amugy nem is nagyon volt autoja, tuleltuk erdekes modon.. a mostaninak van (nem
draga, nem uj, de a celnak megfelel), de ez semennyire se volt donto tenyezo, ha nem lett volna, is osszejovok vele.
inkabb ne legyen autoja, de tudjon jol megdugni es legyen szep magas, minthogy egy alacsony, szexben unalmas valaki 10 millas autoval. mas noknek lehet, mas szamit..
Férfiként is azt mondom, hogy alap az autó, inkább nem járok nyaralni, de az autó az legyen.. főleg agglomerációban, ahol kb 0 a tömegközlekedés.
Persze Bp belvárosában, ahol 100m-en belül van 3 busz, 2 metro, 1 villamosmegálló.. na oda mondhatni teljesen felesleges (ha nem munkaeszköz)
bnőmmel 30m-re lakunk egymástól, ez autóval 20 perc, tömegközlekedéssel 2,5 óra, vasárnaponként 3+óra. Lenne 4-5 átszállással, annyira nincs tömegközlekedés. És akkor csak elmentem hozzájuk, onnan nem mentünk el sehova. Vannak helyek ahova kell az autó, és vannak ahova teljesen felesleges.
"bnőmmel 30m-re lakunk egymástól, ez autóval 20 perc, tömegközlekedéssel 2,5 óra, vasárnaponként 3+óra"
Ha bekotozol engem egy zsakba, ugy is hamarabb megteszek 30 metert, mint 20 perc.
37F incel
Belvárosból is vinni kell a csajt heti sokszor kirándulóhelyekre és sokminden másfelé is, csak szólok! És akkor még az időjárásról szó sem volt. Most légkondi kell, télen fűtött autó!
De ezeket hiába mondjátok a beteg agyúaknak akik nem tudnak rájönni arra sem hogy ha valaki kihagy egy betűt... nemhogy egy csajjal mi mindent kell tenni. Az ilyen jobb is ha megrohad egyedül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!