Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok a lentiekhez nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Zavar-e, ha a párotok megfogja és megsimítja a feneketeket? Esetleg a tömött buszon/metrón/villamoson/trolin, ha egy hely van,akkor beleül az öletekbe? Férfiak, ti csináljátok ezt (fenékfogdosás, -simogatás, ölbeültetés)?
Nő vagyok, nekem ezek teljesen természetesek, sőt kifejezetten jól is esik. Beszélgettem erről másokkal,volt olyan, aki azt mondta, hogy ez bunkó dolog a párom részéről, én egyáltalán nem érzem annak.
Nem zavar az sem ha velem csinálják, az se, ha látom.
A csókolózás viszont már zavarni szokott, főleg ha tovább tart 5 másodpercnél. Az ember tekintetét valahogy vonzza, de közben mégis kellemetlen nézni, én nem vagyok kiváncsi idegen emberek smárolására. Nem tudom ti hogy vagytok vele, én az ilyeneket úgy megdobnám valamivel 😂😂
2021. dec. 30. 18:45
2/14 anonim válasza:
Engem nem zavar az ilyesmi. A csókolózás sem zavar. Alapelvem, hogy inkább szeressék egymást a körülöttem levők, mint gyűlöljék. Szóval nekem inkább az a kellemetlen, ha a közelemben hangosan veszekednek az emberek.
2021. dec. 30. 18:49
3/14 anonim válasza:
Nem zavar. 45 éves vagyok...
Az viszont igen, amikor teljesen egyértelmű, hogy az egész csak magamutogatásról szól, hogy ő az enyém!
2021. dec. 30. 18:52
4/14 anonim válasza:
Engem zavar. Illetlenség szexuális töltetű dolgokat csinálni utcán/társaságban. Más az ölelkezés, kézfogás, mint a petting és cuppogás mások előtt.
2021. dec. 30. 18:52
5/14 anonim válasza:
Sem a fenéksimogatás, sem a csók nem zavar. Oda-vissza szokott menni, nálam ez egy kapcsolatban alap. Ha valakit ez zavar, elnézést.
2021. dec. 30. 18:55
6/14 anonim válasza:
körülményfüggő. Mondjuk egy liftben lehet zavarna, de nem a fenéksimi, hanem a smárolás, csámcsogás, cuppogó hangok közben. Bárcsak akkor jönne rám a finghatnék. :)
2021. dec. 30. 19:19
7/14 anonim válasza:
Nálam aki ilyen proli szintű, az randiig se jutna el, nemhogy kapcsolatig.
2021. dec. 30. 19:35
8/14 anonim válasza:
7 jajj te kis szerencsecsomag, hogy bánom, hogy kihagylak... Van egód bőven úgylátom. :D
2021. dec. 30. 19:48
9/14 anonim válasza:
#8: nem, ez teljesen átlagnormál szintű emberi önbecsülés és önismeret, csak mivel ebben az országban, ahol a dehumanizálás és a másik "helyre tevése" (értsd: önbecsülésének sárba tiprása, vagy arra tett kísérlet) tudattalan szinten is napi gyakorlat, ott ez persze, hogy nagy egóként jön át.
2021. dec. 30. 20:04
10/14 anonim válasza:
Nem zavar. Egy valami zavar, ha smárolnak pl buszon és mást se hallasz csak a cuppogást, na az baromi idegesítő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!