Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak ! Ti mit szólnátok hozzá ha egy nő egész éjjel pl szexelni akarna akkor is ha sokadjára is elmegy de mégsem elég belőle . Mondjuk úgy 5-6 hosszú menet mennyire normális ?
Kérdezőt for Prezident! Ha a nők fele annyit értenének a sexuálitás felfedezéséhez, mint , hogy hogyan fessék magukat filterezzenek, vagy hogyan pózerkedjenek az instán, máris egy felszabadultabb világ felé haladnánk.
A Válaszom csak ennyi..
Aki pedig a harmonikus párkapcsolatot ellentétbe állítja a sexualitásra vágyással, azt senki sem tudja meggyőzni. az ő párjaiknak kívánok sok türelmet és kitartást..
*Ha tudnám , hogy hogy kell döglött hal emoji -t kirakni ide megtenném *
Kérdező,neked meg el kell fogadni,hogy nem minden nőnek a legfontosabb a szex. Én teljesen magabiztos vagyok az ágyban,és úgy általában az életben. Sem nagy aeggem,sem nagy hasam nincs és visszajelzések alapján teljesen rendben vagyok. Mégsem olyan fontos nekem a szex és heti 2 teljesen kielégít. Itt van a vizsgaidőszak+dolgozok is mellette, nem a szexre szánom nyilván a legtöbb időt!
Ez van!
42. Férfiként én is ezt tapasztalom. Sőt! Mondhatni sok kapcsolatom volt, de mondjuk úgy hogy a 90%-ban ha nem én kezdeményeztem volna, nem lett volna szex. Ezt értsd úgy, hogy sosem lett volna szex. Pedig teljesen jól éreztük magunkat, voltak közös programok, célok, sokat voltunk együtt, semmi erőszak, semmi lelki terror. Sőt, teljesen harmonikus kapcsolatokról beszélek. Nem, még az sem volt hogy követelőztem volna, vagy valami oltári béna lettem volna az ágyban. Amikor rákérdeztem hogy mi a baj, akkor az volt a válasz hogy semmi, csak a szex nem olyan fontos, nem érezték azt hogy bummmm szexelni akarnak orrba-szájba. Ez így érdekes volt, megkérdeztem hogy miattam? Erre azt mondták hogy nem, ilyen a libidójuk. Nem hozta lázba őket egy férfi látványa, egy szex jelenet, nem pörögtek rá a témára sosem. Szóval el kell fogadni, hogy nem olyan a világ mint azt a média, vagy pár nimfomán és szexőrült pasi lefesti.
Azóta a barátaimmal, kollégáimmal is többször beszéltünk a témáról, és ők is hasonló tapasztalatokkal bírnak. Én elhiszem hogy vannak szexcentrikus nők, de arányaiban jóval kevesebben vannak.
Kérdező! Veled ellentétben rengeteg nőnek nincs libidója. Szóval ők még ha kipihentek is, az álmaik pasija van mellettük, akkor sem jut eszükbe a szex. Ilyen program, olyan program, este egy kis beszélgetés és alvás. Sajnos tudom miről beszélek. Ha meg felhozod a szexet, kiül a rémület az arcukra, és innentől kezdve jön az elhidegülés.
Nem akarok bunkó lenni, de az ismerkedés első fél órájában illő lenne tisztázni a libidó kérdést. Nekem volt olyan is, hogy megkérdeztem, kiderült hogy nem vagyunk kompatibilisak, szépen elköszöntünk egymástól. Így lenne fair, mindenki tisztában van önmagával... Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!