Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély 50 felett normális párkapcsolat kialakítására? Ami nem csak szexről szól?
Férfi vagy nő vagy? Egyébként van.
Nekünk sikerült.
N
Nekem mostanában az 50.-dik életévem közeledtével alakul VÉGRE komolyabban "valami" az életemben. (A férfi 61 éves.)
45 éves koromig még édesanyámat szolgáltam ki, így nem igazán volt magánéletem. Mivel 2 éve elhunyt, mostanában kezdtem "kibontakozni".
Én sokkal idősebb vagyok nálad, mégsem okozott problémát. Ha jól nézel ki, és van elég szabadidőd közös programokra, előbb vagy utóbb lesz valakid. Nem tudom, van-e gyereked, esetleg unokád, mert ez akadály lehet. Gondolom, még javában dolgozol, így sokat vagy emberek között, férfiakkal is találkozol. Elváltál vagy özvegy vagy? Fő, hogy ne görcsölj rá a párkeresésre, mert azt megérzik, és vagy elriasztja őket, vagy visszaélnek vele. Törődj magaddal, menj fodrászhoz, csináltass új frizurát, újítsd fel a ruhatáradat. Meglátod, menni fog.
N
Van, de nem egyik napról a másikra.Mint minden,ez is kialakul vagy nem
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!