Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fóbiákkal rendelkező férfinek lehet esélye normális párkapcsolat kialakítására?
Nem azt a Monk típusú félflúgos embert kell elképzelni, de úgy érzem, erős hátránnyal indulok amiatt, hogy van néhány olyan fóbiám, amit más nem ért meg, ha nem éli át. Ilyen például a hányásfóbia, vagy a kötöttségektől való félelem. Utóbbi miatt mondható lenne, hogy a kapcsolat nem való nekem, de valamiért azt nem érzem vészesnek (volt már, tehát tapasztalattal rendelkezem, csak nagyon régen és vágyom már újra az érzésekre).
Egy ilyen defekttel rendelkező 25 éves férfi/srác hol ismerkedhetne, ahol megértő társat, nem pedig ítélkező, lenéző személyeket találna? Netán tapasztalatok? Valakinek ilyen a párja/valaki ilyen gondokkal küzd a párkapcsolatában? Elfogadnak Titeket így, vagy inkább nem is mertek beszélni róla?
Amikről írtál egyáltalán nem vészesek, nagyon sok emberben benne van pl. a kötöttségtől való félelem. Ha szerelmes leszel nem biztos,hogy ez fóbiaként megmarad, de ha mégis, akkor olyan kapcsolatot próbálj kialakítani ahol nem költöztök össze, legalábbis addig, amíg ki nem derül mennyire erős ez a félelmed...
Idősebb vagyok mint Te, éltemben nem hánytam, és úgy érzem,hogy belepusztulnék ha egyszer mégis megtörténne :) :)
Szinte minden embernek van valami fóbiája, félelme, egyedi rossz tulajdonsága, ember nincs hiba nélkül, tudod.
Ugyan lány vagyok, de nekem is erős hányásfóbiám van. A párom ezt szerencsére teljesen elfogadta, már tudja, hogy a fóbiám miatt bizonyos helyzetekre másképpen reagálok, pl. tudja, hogy ha ilyennel lenne beteg, akkor nem bírnám, és elmennék otthonról.
Én személy szerint elég hamar megszoktam említeni ezt a fóbiámat, de bizonyos mélységekig csak a hozzám nagyon közel álló személyeknek.
Szerintem ez azért nem akkora probléma egy kapcsolatban, hogy emiatt hátrányt szenvednél az ismerkedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!