Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk férfiak ! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk férfiak ! Ti mit szólnátok hozzá ha egy nő egész éjjel pl szexelni akarna akkor is ha sokadjára is elmegy de mégsem elég belőle . Mondjuk úgy 5-6 hosszú menet mennyire normális ?

Figyelt kérdés
Bírnátok az ilyen szitut mind fizikálisan mind minden ? Nem gondolnátok azt hogy túl nagy étvágyú a nő ? Elmondanátok ha soknak gondoljatok a hancúrozást vagy inkább tűrnétek és csinálnátok?

2021. dec. 28. 18:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

Oke, es hogy fogod talalni?

Dugsz egyesevel?

2021. dec. 29. 01:13
 12/48 anonim ***** válasza:
13%
A napi 3-4 már beteges, orvosi eset. Gondold át hogy miért.
2021. dec. 29. 08:38
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi csak addig gondolja, hogy neki sok szexre van szüksége, amíg találkozik egy nővel, akinek valóban sok szexre van szüksége. F51.
2021. dec. 29. 09:07
 14/48 anonim ***** válasza:
89%
13. Így van! Viszont ez egy pszichés betegség, volt ilyen párom. Napi 3 és még este kiverte a hisztit hogy akkor is legyen, mert ő nem fog meghalni szex nélkül. Dobva is lett. Utálom a kényszer szexet, főleg hogy csak a mennyiség számít. Orgazmus függőség, pszichés zavarok. Már fel sem állt rá, nem hogy élveztem volna.
2021. dec. 29. 10:06
 15/48 anonim ***** válasza:
65%
Én is ilyen vagyok és érdekes látni, hogy az amúgy nagyszájú férfiak nem is tudnak teljesíteni annyira, tisztelet a kivételnek!😃
2021. dec. 29. 10:09
 16/48 anonim ***** válasza:
23%
15# nagyon okosnak tűnsz
2021. dec. 29. 10:43
 17/48 A kérdező kommentje:
Én nem várom el mindennap ezt a számot , de ha épp olyan periódusom van akkor szeretem a hosszú kényeztetést,, azt meg meg jobban ha van ra vevő partner .
2021. dec. 29. 10:53
 18/48 anonim ***** válasza:
38%
Köszönöm 16-os tudom! :D
2021. dec. 29. 11:28
 19/48 anonim válasza:
87%
Én nő vagyok, de a párommal néha szoktunk ilyet csinálni. Van, hogy csak 3, de van olyan, hogy 5 alkalommal egymás után, kis pihenővel. Mi élvezzük.
2021. dec. 29. 15:30
 20/48 anonim ***** válasza:
87%

15. Miért kellene teljesíteni? Mert hogy ki legyen elégítve a beteges kényszer cselekvésed? Ha hoznál egy mega brutál bomba nőt, idővel ennyi szex után totál unalmas lenne, nem hogy napi 5X dugjam meg. A szex érzelmi dolog lenne ám, ha már csak a teszti kényszer és orgazmusfüggőség, meg a beteges megfelelési kényszer hajtja, akkor köszi de nem. Keresni kell egy ugyanolyan pszichés beteg embert, és uccu neki, elégítsétek ki egymás kéynszeres kívánságait. Viszont azt állítani hogy ez normális, eléggé egocentrikus gondolkodásra vall.

Olvass utána a szexfüggőség pszichés hátterének. Lehetnek biológiai okai s, egy felborult hormonháztartás. Bakker, ha reggel megduglak, ne gyere már délben is azzal hogy dugjunk, meg délután 3-kor is, meg este 6-kor, 10-kor. Holnap ugyanígy, majd egész évben. Normális, egészséges ember ezt nem bírja se phassz*al, se érzelemmel, se libidóval. Maximum ha valami genetikai változás következtében napi 3dl sperma termelődik, és a hormonrendszere állanóan termeli a nemi vágyat okozó cuccost. Egy jó és kielégítő dugás után az ember élvezi az utóhatást, nem hogy 5 perc múlva hajrá, essünk egymásnak. Elhiszem 18 évesen egy új kapcsolatban, de évekig??? :D

2021. dec. 31. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!