Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak ! Ti mit szólnátok hozzá ha egy nő egész éjjel pl szexelni akarna akkor is ha sokadjára is elmegy de mégsem elég belőle . Mondjuk úgy 5-6 hosszú menet mennyire normális ?
Aki arra gondol , hogy ez napi elvárt teljesítmény fel kell , hogy világosítsam nem erről van szó . Mint írtam abszolút hangulatfüggő , fizikai és lelki tényezős. Nem egy napi szinten elvárt kötelező dologról írok .
Volt , hogy nem működött kapcsolatom mert eltérő volt az igényünk . Mikor megismerkedsz valakivel nyilván mindenki próbálja a top formáját hozni, aztán egy idő után lankad ez a dolog és rájössz , hogy csak azért volt kezdetben sok szex mert meg akartak neked felelni , be akarta a férfi cserkészni a nőt, és miután mar vannak érzések kialakul egy kapcsolat az idő előrehaladtával azt veszed észre , hogy a másiknak bőven elég heti 1-2 mondjuk írtam egy számot , az is nem túl hosszú időre eresztett . Ezért volt , hogy becsapottnak éreztem magamat és tovább álltam , mielőtt meg csaltam volna bárkit is .
Tudjatok szerintem fantasztikus érzés amikor valaki annyira szét**** , hogy azt is elfelejted mi a neved . Nekem kb egy menet akkor amikor ki vagyok pihenve csak előjáték . Arra jó , hogy teljesen meg jöjjön az etvagyam . A második az már igencsak katartikus élmény …az a mindent bele , a harmadik amolyan érzéki kényeztetős művészi hajlamú , a negyedik mondjuk egy pihenő utáni állatias ….az 5. ha van … az a levezető ….mondjuk nagyjából valami ilyesmire gondoltam .
Isten ajándéka, de kizárólag a fehérmájú nőknek. Te azt hiszed hogy minden nő azon agyal napközbe, hogy ma este 5X dugjon szét a pasim/férjem? Nekem 19 nőm volt+ a feleségem, ebből összesen kettő volt aki szerette a szexet, a többinél ha volt volt, ha nem nem. Egyáltalán nem érdekelte őket, meg kockáztatom, egy percét sem élvezték. Nem azért mert béna lettem volna, hanem azért, mert látszott rajtuk hogy csak tül akarnak lenni rajta, passzívak voltak stb. Lehet azt érezni. 19/2. Elég rossz arány, viszont a kollégáimmal is sokat beszélgetünk hasonló témákról. Náluk sem más a helyzet otthon, hiába hozzák fel a témát, hiába pörögnek, az asszonyt nem érdekli a dolog.
Ezzel én úgy vagyok, hogy ha szeretem a szexet, akkor naná hogy kihasználom a lehetőséget ha a párom kezdeményez. Viszont az elég gáz, amikor folyamatosan elutasítanak. Nem kell semmi extrát bele képzelni, egyszerűen rengeteg embernek még az elégséges szintet sem éri el a libidója.
Huhh 33 as erre most mit is reagáljak ?
SajnAlom ha vannak ilyen nőtársaim akiknek a szex amolyan kötelező testnevelés órába megy át. Azért ne felejtsük el , hogy a nők többségének megfelel egy középszerű szex , vagy az alatti szint is , mivel vagy soha életükben nem élvezték igazán senkivel mert egyszerűen ilyenek , vagy élveznék ők csak nem tudjak hogyan kommunikálják egy férfi felé a vágyaikat mert még a 21. sz. ban is tabu sok dologról beszélni , vagy ugyan mondjak ők a vágyaikat csak a férfi nem képes változtatni a berögzülésein, mert ami jó volt Marcsival alapon az majd jó lesz a Gizinek is meg a Lujzának is … minek is időt fecsérelni egy nő testének felfedezésébe? Ha nem élvez vmit a nő legyen az ő baja ami félig igaz is meg nem is . Igaz mert nem néma gyereknek az anyja… , meg nem is mert vannak férfiak akik azt hiszik az a szex ha tövig benne vannak valakiben es ezzel bezárult a kör. Nah meg az előjáték egy idő után annyiban merül ki hogy csak akkor csókolóztok ha szex kell vagy akkor se csak nagyduzzogva aztán meg csodálkozik a férfi társadalom a nő miért nem kapható annyi kamatyra. A nők emocionális lények es nem csak akkor van szükségük szeretgetésre ha szexet akartok , az intimitást fontos fenntartani mert nincs annál lohasztóbb libidó mikor a férfi elkényelmesedik , ez persze igaz női társaimra is , ők is le tudjak adni nagyon ez 50-50 % .
Akkor elmondom férfi oldalról is a tapasztalataimat. Kérdezem hogy szeretnéd? Neki mindegy. Oké. Előjáték? Gőze sincs róla. Orál? Kizárva oda vissza. Jujjj, kapcsoljuk le a lámpát. Jujjj, ne nézz. Jujjj, felül nem leszek mertnézel. Jujjj, hátulról bem lehet, mert látod hogy nagy a sggem. Kb. ez jellemző a nők 80%-ára.
Innen a gyk-ról is volt két kapcsolatom, dettó ugyanez volt. Akkor szerinted mit lehet kezdeni velük?
A jó szex alapja egy nő aki szereti a szexet. Nem véletlenül van megveszve a komplett férfi társadalom a szexért. Gondolom azért, mert marhára ki vannak elégítve otthon...
Sokan azért járnak prostihoz egy házasságból, hogy lássanak nőt ruha nélkül, hogy ne takaró alatt kelljen a sötét szobában a havi egyszer engedélyezett misszionáriust 5 perc alatt lereszelni. Nekem pl. gyakorlatilag nincs jó tapasztalatom ezen a téren, több nővel is éltem már együtt. A saját bevallásuk szerint is nekik a szex huszadrangú volt. Én próbáltam minden elképzelhető lelki és gyakorlati dolgot, majd falhoz lettem állítva hogy ne erőlködjek.
Mert a nőknek nem a szex a legfontosabb. Vannak sokkal fontosabb,érdekesebb dolgok a világon.
Nekem van barátom,de heti 2 szex bőven elég. Van,hogy csak összebújunk, vagy egy jó film összebújva. Nem kell mindenben a szexet látni,nagyon gáz.
22L
Az utolsó 5 hozzászólásra reagálnék :
Gondolom , hogy sok nő társamnak vannak gátlásai , valószínűleg ezért nem élvezik a dolgot olyan szinten . Taníthatnák a nőket a férfiakat illetően. A férfiaknak is vannak félelmeik gátlásaik , de a nagytöbbségük ha az élvezeti részhez kerül szeretné jól érezni magát és elengedni a dolgot mint amiket feljebb írtál a nőkkel kapcsolatosan . Pl vak sötétben szex , a pózok többsége kizárva ilyen olyan testi okra hivatkozva mint nagy a seggem , nagy hasam mitomen . Ezek olyan felesleges félelmek . Ha szexig jut a dolog nyilván azért velem csinálja vki főleg kapcsolatban mert tetszem neki és kivan akkor minek stresszeljem magamat ? Senki sem tökéletes aki meg mégis engem pont az lohaszt le az ágyban 😹 Nem Ken baba kell az agyba hanem hús ver férfi . A nők meg mindig hasonlítgatják magukat vmi irreális szépségideálhoz teljesen fölöslegesen , inkább élveznék a szexet , sok jó pillanatot megvonnak maguktól 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!