Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk férfiak ! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk férfiak ! Ti mit szólnátok hozzá ha egy nő egész éjjel pl szexelni akarna akkor is ha sokadjára is elmegy de mégsem elég belőle . Mondjuk úgy 5-6 hosszú menet mennyire normális ?

Figyelt kérdés
Bírnátok az ilyen szitut mind fizikálisan mind minden ? Nem gondolnátok azt hogy túl nagy étvágyú a nő ? Elmondanátok ha soknak gondoljatok a hancúrozást vagy inkább tűrnétek és csinálnátok?

2021. dec. 28. 18:36
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
63%

Velem volt ilyen. Bár nem éjjel hanem nappal.

Örültem neki, feldobott. Teljesen kifacsart, elfáradtam.

De eszemben sem volt leállni. Persze pihenőket tartottunk.

Baromi jól esett. Szexmaratonnal tölteni egy szabadnapot nem rossz.

Másnap dolgozni menni viszont más tészta. 😂

2021. dec. 28. 18:45
 2/48 anonim ***** válasza:
49%

Régen nekem is volt ilyen nem tudom hogy most is bevállalnám-e, pedig biztos hogy egy élmény lenne föleg kis BDSM-el megfüszerezve.

44dom f

2021. dec. 28. 18:48
 3/48 anonim ***** válasza:
91%
Volt nőm aki napi 3 alá nem adta. Finoman más indokkal búcsút intettem, mivel állandóan fájt a farkam.
2021. dec. 28. 19:10
 4/48 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nőként, akinek hasonló étvágya van: egyszer-egyszer a legtöbb pasi élvezi, nagyon büszkék magukra, hogy ennyit bírnak, de tartósan párkapcsolatban, együttélés alatt, amikor minden nap/másnap ennyi esne jól, akkor az már majdnem mindenkinek sok. Még akkor is, amikor amúgy szeretnének teljesíteni, van az a pont, amikor egyszerűen fizikailag nem tudnak már, a szerszám lefárad és fáj az igénybevételtől. Kb ilyenek:

[link]

2021. dec. 28. 19:10
 5/48 anonim ***** válasza:
84%
Én egylövetű vagyok, nálam nincs második menet. Durranok egy nagyot, aztán nincs már muníció egy darabig.
2021. dec. 28. 20:49
 6/48 A kérdező kommentje:

Nem mindennap gondoltam , azért én sem vagyok robot , de határozottan szeretem az átszexelt napokat ha van rá idő és tudom nem háborgat senki sem .

Csak nem akarom hogy a partnerem azért dobjon mert azt hiszi rettenetesen nyomulós vagyok szexuálisan és semmi sem elég de nem tehetek róla, hogy ennyire nagy hatást gyakorol rám .

Egyébként BDSM el szoktuk fűszerezi , maga a menny 😀

2021. dec. 28. 20:51
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem működne.

Szoval biztos van aki orulne h egesz nap kefelhet veled.

2021. dec. 28. 23:03
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen kapcsolatom. Fél év után menesztettem. Beteges. Azért megnézném melyik férfi bír 5-6 hosszú menetet, akár erővel, akár tölténnyel. Millióból egy, aki genetikailag eltér a normálistól.
2021. dec. 28. 23:14
 9/48 anonim ***** válasza:
56%
Az ideális nő! Volt aki 3-4szer akarta,imádtam. Soha nem állitanám le,nem maradhat kielégitetlen.Szerencsére birom.
2021. dec. 28. 23:23
 10/48 A kérdező kommentje:
Nah ez tök jó, hogy nem mindenkin ugyanúgy gondolkodik és hála az égnek az univerzumban léteznek olyan férfiak akik imádják a szexet és szeretnek örömet okozni és bírják is ! Ők isten nagy ajándékai !
2021. dec. 29. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!