Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk férfiak ! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk férfiak ! Ti mit szólnátok hozzá ha egy nő egész éjjel pl szexelni akarna akkor is ha sokadjára is elmegy de mégsem elég belőle . Mondjuk úgy 5-6 hosszú menet mennyire normális ?

Figyelt kérdés
Bírnátok az ilyen szitut mind fizikálisan mind minden ? Nem gondolnátok azt hogy túl nagy étvágyú a nő ? Elmondanátok ha soknak gondoljatok a hancúrozást vagy inkább tűrnétek és csinálnátok?

2021. dec. 28. 18:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
34%

Ilyen a barátnőm. Nem fejfájós😉

De tudni kell, hogy 3 hétig melózok, 1 hétig vagyok itthon.

Na az a hét... Olyankor ha nem is non-stop, de naponta soxor élvezzük egymást.

Mondjuk én kb 2-5 perc után újra "állok", de ha ezt szereti, ezt kapja.

Persze van, hogy fáradtak vagyunk fizikailag, akkor 1-2 rövid akció, és lesz holnap is nap 😉

Szóval én imádom ezért a csajt 😊😊😊

2021. dec. 31. 12:34
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
20-as attól hogy ezt a semmitmondó monológot leírtad még ugyanúgy fogom kívánni napi többször 😃
2022. jan. 1. 00:44
 23/48 anonim ***** válasza:
23%

22. Szerinted ez engem mennyire érdekel? Már csak a kölcsöbösség kedvéért is. Egyébként meg a lényeg hogy a zsák megtalálja a foltját. Kinek hol van az ingerküszöbe. Lehet hogy nekem is menne, de ahhoz egy átlag nő külsőre kevés nekem. Vannak igénytelenek is, akinek lyuk oszt' jóvan. Nőben is vannak ilyenek, dákó, tömj ki vele, aztán szép az élet.

Aztán ott van az ember élete is, stressz, feladatok, problémák, fáradság. Ha neked az ég világon nincs más problémád csak hogy napi szinten többször jó ki legyél kormolva, én szívből irigyellek! :)

2022. jan. 1. 18:08
 24/48 anonim ***** válasza:
39%
A legjobb èlmèny , amikor egy hasonlóan nagy ètvàgyú csajjal sikerült sexkapcsolatban lennem... 12 menet 1 èjszaka ;) borzasztóan szerencsèsnek èreztem magam ;)
2022. jan. 1. 18:30
 25/48 anonim ***** válasza:
0%
23-as köszönöm jó irigykedést ❤️
2022. jan. 1. 20:00
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
25. Mire irigykednék??? Most komolyan! Annyira nevetséges ez a szex minden mennyiségben hozzáállás.
2022. jan. 2. 00:25
 27/48 anonim ***** válasza:
9%
24. Már miért nem inkább 40 menet? Azzal menőbb lennél...Jéééézusom... A 12 menettet mivel csináltad? Műdákóval? Ez a hely egyre komolytalanabb...
2022. jan. 2. 00:27
 28/48 anonim ***** válasza:
19%

Amúgy ha lenne rá lehetőség én simán nyomnék 40 menetet is inkább minthogy fapina legyek 😃

Egyébként meg te írtad, hogy irigyelsz mert ez az egyetlen problémám ezt köszöntem meg te kis okos 💖

2022. jan. 2. 03:32
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
A probléma mentes életedet irigylem. Én férfi létemre nagyon válogatós vagyok, vagyis már csak elméletben, mivel már foglalt vagyok. Nálam a minőség a mennyiség felett volt mindig is. A szex meg az agyat kényezteti, viszont vitatkozni ezen nem szeretnék.
2022. jan. 2. 06:54
 30/48 anonim ***** válasza:
74%

Én egyszerűen nem rudnék ennyit szexelni.

Ott van a munkám,ami nagy gelelősséggel jár+az egyetem,sok stressz, barátomnak ugyanez.

Nálunk heti kb 3x van szex, de akkor hosszan (2-3 óra). Nekünk ez így teljesen jó.

24L

2022. jan. 2. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!