Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam?
Van egy srác akivel megismerkedtem, másfél hónappal ezelőtt.. Sok időt együtt töltöttünk.. De kiderült róla hogy a ha nem fizeti ki a pénzbüntetést, lecsukják. Bár azt mondta hogy semmi nem lesz belőle... Nem igazán értem...
Sajnos eléggé megkedveltem de úgyérzem jobb lenne hagyni,viszont minden meg van benn amire szükségem lenne de már nem is dolgozik stb... Ami nagyon zavar és rossz társaságba került..
Én nagyon is normális életet élek vele ellentétben. Szerintetek hagyjam vagy agyjak időt neki és talán mellettem helyre jön?! Mert elvileg régen nem ilyen volt, dolgozott, stb...
Az agyam egyértelműen azt mondja hogy hagyjam de a szívem nem....
:/ 23/l 36/f
Elég alacsonyak lehetnek az igényeid, ha valami koszos bűnözőben véled felfedezni mindazt, ami neked egy férfiban kell.
Se korban, se életmódban, se mentalitásban nem illik hozzád.
Úgyhogy ne aDj neki mindenféle esélyeket. A szívednek meg tanulj meg parancsolni.
Minden megvan benne amire szükséged van?
Munkája nincs, le akarják csukni a birságai miatt, rossz társasága van!
Én valamit nagyon szarul csinálok akkor, ha erre van szükség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!