Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szeretők valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretők valaki életében? Vagy esetleg szexkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Milyen volt, hogy éltétek meg és meddig tartott?

2021. dec. 21. 16:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
40. Tépj egy sorszámot! :D
2022. febr. 5. 13:07
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerető nem voltam. Olyan volt párszor, hogy csókolóztam foglalt sráccal, eggyel le is feküdtem, de tudtam, hogy nem szereti a lányt és nem csak velem csalja, én nem akartam tőle semmi komolyat, így nem érdekelt. De házas emberrel tuti nem kezdenék, tartós szerető soha nem lennék.

Barátság extrákkal kapcsolatom kettő volt. Egy ami tényleg barátságból indult, én beleszerettem, ő nem, két évig szivatott, hogy megdugott, én reménykedtem, elutasított, aztán eljátszotta, hogy járna velem, aztán bunkó volt, aztán nem beszéltünk, aztán megint haverkodtunk, aztán szexeltünk. Aztán egyszer ezt én untam meg és mondtam, hogy hagyjuk a szexet. Érdekes módon utána talán egyszer vagy kétszer írt rám, majd 8 hónapig semmi, aztán megint kanos volt és bepróbálkozott, de akkor már volt annyi önbecsülésem, hogy visszautasítsam, le is tiltottam.

A másik egy exemmel volt, akivel rövid ideig jártam és nem volt nagy szerelem, egyszer ittasan lefeküdtünk, majd aztán józanon többször is. Nem érte meg, mert én elkezdtem érezni iránta valamit, nem szerelmet, inkább kötődést, és azon munkálkodtam, hogy ez ne uralkodjon el rajtam. Aztán durván hátba szúrt mint kiderült, úgyhogy szakítottam vele.

Azóta csak és kizárólag párkapcsolatban vagyok hajlandó szexelni, nem elvek miatt, hanem mert akkor kevesebb eséllyel sérülök.

26/L

2022. febr. 12. 15:17
 43/43 anonim ***** válasza:
75%
igen 9éve tart
2022. ápr. 25. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!