Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők valaki életében? Vagy esetleg szexkapcsolatotok?
Nem tudom, hogy szeretőnek vagy kapcsolatnak számít-e, de egy férjes kolléganővel egy ideig évente egyszer-kétszer egymásba gabalyodtunk. Munkahelyváltás miatt lett vége.
Szexkapcsolat több is volt, most is az van. A legrövidebb 1 hónap volt, a leghosszabb 9 hónapig tartott, akkor érnek véget, amikor a másik elkezdi pedzegetni, hogy ő többet szeretne. Eddig mindig ez lett, akármilyen egyértelműen indult, előbb-utóbb borult az érzelmek megjelenése miatt. A mostani 4 hónapja tart.
Kb. mint 30-as:
Soha senkivel nem volt ilyen jo a szex, pedig nagyon szoktam elvezni mindenkivel.
Csokolozasig jutottunk es sok olyan semmiseget csinaltunk, ami majdhogynem nem is szamit még szexnek...:)
De azok felertek ezer orgazmussal, azok a semmisegek.
Fel-egy evig tartott, lebuktunk ketszer is. Eletem legszebb éve volt.
Remelem, még folytatjuk egyszer.
Szerelmes vagyok belé.
39/N
És megint egy kérdés, ahol egy kalap alá van véve két TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ dolog.
Egyébként nem és nem.
Voltam sajnos. Alapvetően barátok voltunk. Nekem azt mondta a szemét, hogy szakítottak a párjával, én magányosnak éreztem magam akkor már jó ideje, sokat ittunk is, ő kezdeményezett, lefeküdtünk. Végülis 1 hónapig folytatódott, csak azt nem közölte, hogy gyakorlatilag a szakításuk másnapján, miután én elmentem onnan, beállított hozzá a menyasszonya és kibékültek. És így végig csalta velem az alatt az 1 hónap alatt.
Végül bevallotta, mert nem akarta tovább csalni az egyébként terhes menyasszonyát. Borzasztóan éreztem magam, megmondtam, hogy azonnal el kellett volna mondania, én soha nem akartam 3. lenni semmilyen kapcsolatban. Közöltem hogy ezzel a barátságunknak is vége, ne keressen és eljöttem. Párszor hívott, és jött pár bocsánatkérő üzenet utána, aztán feladta hála égnek.
Voltam, többször is. Abból több hosszabb volt. Az elsőnél ismertem is a nőt (kb 1 év, de nagyon ritka találkozasok), a masodik inkább csak futó kaland volt (kb 1 hónap). A harmadik az 4 évig tartott, mégha csak havonta 1-2× is találkoztunk.
A negyedik kb fél évig tartott, de ott is kb havonta találkoztunk, illetve az utolsó másfél év volt, majd a csaj otthagyta, pár év múlva hozzámentem. Az más kérdés hogy elég rossz vége lett.
Ezek között voltak rendes kapcsolataim is, de sajnos én se voltam igazán hűséges, volt hogy 2 komolyabb volt egy időben, es az egyik tudott is erről (azt egyszerűen lehetetlen másképp csinálni)
Ahol én voltam szerető ott mindről tudtam hogy második vagyok, de egyedül a "futó kalandnál" zavart, mert ott nagyon szerelmes voltam. A többinél még élveztem is az ezzel járó kötetlenséget, és a tilosban járás izgalmát.
Ma már nem csinálnék ilyet, 40hez közel már kiegyensúlyozottságra vágyom. Nem vagyok ezekre büszkre, de megtörténtek, nem tudom visszavonni. Legalább kihasználtam a fiatalságom, kiéltem magam, mégha nem is a legjobb módon.
Volt már szeretőm, egy igazi a való életből és több rövidebb netről. A férjem nem törődik velem sem testileg, sem lelkileg. Nem, nincs senkije és csúnya sem vagyok.
Az ideális egy szintén házas férfi lenne, meg persze fontos a kölcsönös szimpátia, vágyak is.
38. A rengeteg jelentkezőből sikerült választani? Csak innen a gyk-ról? :D
Ilyenkor mindenki házas, aki nem az is, csak éppen válófélben vannak... :D A p*náért mindent bevállalnak, egy hétig lesznek a vadászkutyáid, a szájukba hamuzhatsz, vagy lesznek az ágyelőd! Hajaj, ilyenkor mindenki romantikus, figyelmes, brutál jók az ágyban, mindent (is) megígérnek.
Válassz engem, én semmit sem ígérek, nem leszek a szolgád sem testileg sem lelkileg, ellenben tényleg házas vagyok... ;) Ha nem, akkor sem történt semmi, jó szórakozást a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!