Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek más mint a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek más mint a többi csaj? Hogy tudnám elérni 1 pasinál, hogy tőlem ne csak szexkapcsolatot akarjon?

Figyelt kérdés
Szeretném ha én lennék számára a kivétel.. szeretném ha engem tényleg komolyan venne. Hogy vagy miként lehetne elérni ezt 1 olyan pasinál akinek eddig nem igen volt komoly kapcsolata és gyorsan is váltogatja a nőket.. Nagyon bejön nekem és én többet is érzek iránta. Csók már volt köztünk de én nem szeretném ha azt gondolná engem is csak úgy megkaphat.. mit tanácsoltok? Egyáltalán lehetséges az ilyen?
2020. ápr. 9. 15:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem lehetséges.
2020. ápr. 9. 15:57
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Igy mar en is voltam hogy azt hittem na majd en leszek az aztan dehogyis jol atlettem ejtve. En sem valtoztattam meg ahogy senki elottem es senki utanam sem.
2020. ápr. 9. 15:59
 3/25 anonim ***** válasza:
41%

Pfhúúú, hát csak nem kifogtál egy alfapasit bogaram? Leírás alapján nagyon úgy tűnik.

Mindegy mit csinálsz, majd ő tesz érte, hogy befeküdj alá, de ne lepődj meg, ha miattad nem változik meg. :)

2020. ápr. 9. 15:59
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy, egy férfit nem lehet megváltoztatni. Miért pont te lennél az "örök szerelem", ha eddig egyszer sem tudott megállapodni?
2020. ápr. 9. 16:01
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted a többi lány nem ugyanezt akarta? Közülük mind csak egy dugást akart, semmi érzelem? Nekik se sikerült megfogni.

Őszintén: Te miben vagy annyira különleges?

2020. ápr. 9. 16:01
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Lehetetlen. Fogd fel úgy, hogy jobbat érdemelsz.
2020. ápr. 9. 16:02
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Neki vagy szerelem leszel, vagy kaland.

Viszont elárulok egy titkot... Kutyából nem lesz szalonna. Mondtam én ezt már 43 éves felnőtt nőnek is, nem hitte el-így járt!

2020. ápr. 9. 16:03
 8/25 A kérdező kommentje:
Úristen tök igazatok van.. de nem hiszem el.. minden csaj annyira oda van érte köztük énis.. és énsem értem hogy éri ezt el.. nem tesz semmit ..
2020. ápr. 9. 16:03
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy, hogy még mindig hiszel a tündérmesékben? Ugye akkor a Mikulás meg a Húsvéti nyuszi is létezik? Mert az, hogy te leszel a kivétel és majd te megváltoztatod a jellemét, pontosan ugyanaz a kategória.
2020. ápr. 9. 16:05
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Aki azt akar, az akkor is csak azt akar, ha az atyaisten vagy. Akkor szexelj, amikor neked jólesik és amikor nem érzed kihasználásnak, hanem önmagában élvezed.
2020. ápr. 9. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!