Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek más mint a többi csaj? Hogy tudnám elérni 1 pasinál, hogy tőlem ne csak szexkapcsolatot akarjon?
" és énsem értem hogy éri ezt el.. nem tesz semmit .."
Pont így..
És elárulok egy titkot, a férfit is ugyanígy lehet leginkább levenni a lábáról. Nem teszel semmit. nem fekszel alá, nem vallassz neki szerelmet. ÉS legfőképp, nem akarod megváltoztatni (!).
Ugyanis a történelemben még senki nem változott meg soha más kedvéért. Akkor tud megváltozni majd, ha Ő meg akar valakiért. De azt nem fogod hülye taktikákkal elérni, perpill azt tudod tenni, hogy elfogadod őt olyannak, amilyen, és azt is, hogy ő most speciel ilyen. Szóval erre számítani kell, ha le is fekszel vele. Ne akard magad mellett tartani, meg megváltoztatni.
Ha magától nem csillan fel benne irántad semmi, külső nyomás meg intrikáid nélkül, akkor nem is fog. Ezt jobb tudni. ÉS el kell bizony fogadni.
Na látod, én már majd' fél hónapja megmondtam.
"Pfhúúú, hát csak nem kifogtál egy alfapasit bogaram? Leírás alapján nagyon úgy tűnik.
Mindegy mit csinálsz, majd ő tesz érte, hogy befeküdj alá, de ne lepődj meg, ha miattad nem változik meg. :)
Időpont ápr. 9. 15:59"
Nem baj, nyugodj meg, nem veled van a baj. Ti nők alapból így vagytok bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!