Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek más mint a többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek más mint a többi csaj? Hogy tudnám elérni 1 pasinál, hogy tőlem ne csak szexkapcsolatot akarjon?

Figyelt kérdés
Szeretném ha én lennék számára a kivétel.. szeretném ha engem tényleg komolyan venne. Hogy vagy miként lehetne elérni ezt 1 olyan pasinál akinek eddig nem igen volt komoly kapcsolata és gyorsan is váltogatja a nőket.. Nagyon bejön nekem és én többet is érzek iránta. Csók már volt köztünk de én nem szeretném ha azt gondolná engem is csak úgy megkaphat.. mit tanácsoltok? Egyáltalán lehetséges az ilyen?
2020. ápr. 9. 15:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok a srác 27
2020. ápr. 9. 16:07
 12/25 A kérdező kommentje:
13as egyébként nagyon élvezném vele mert kívánom.. de bánt a gondolat, hogy énis csak 1 leszek a sok közül..
2020. ápr. 9. 16:09
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha ugyanúgy futsz utána, mint az összes többi, akkor szintén egy leszel a sok közül. Ha nem futsz utána, ő tuti nem fog utánad, úgyhogy majd szépen választ valakit egy menetre a rajongói körből. Szóval sehogy.
2020. ápr. 9. 16:11
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Már most bedőltél ennek a kvapecérnek tehát már rég bebizonyítottad, hogy pontosan ugyanolyan vagy, mint a többi csaj. Jó szenvedést, másban úgyse lesz vele részed. Nem tudlak sajnálni, ha ennyire becsülöd magad és beéred egy ilyen szar alakkal.
2020. ápr. 9. 16:35
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

15: nekem van egy olyan érzésem, hogy ha csak szexet akarna, nem szexelnél vele.

Figyelj, vagy dugj kapcsolatban vagy dugj úgy, hogy utána nem vársz érzelmi viszonzást, de úgy ne, hogy közben másban is reménykedsz és másra is vágysz tőle, amit még nem kaptál meg.

2020. ápr. 9. 16:36
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Ezért válogatom meg nagyon a szexpartnereimet is. Én mindenkivel korrekt vagyok egyértelműen elmondom, hogy nem akarok többet. Viszont én azt tapasztalom, hogy sok nő így is finomabban vagy akár egyértelműen komoly kapcsolattá akarja formálni még azt is ha heti 1 félnapot együtt vagyunk. Szerintem hanyagold a témát mert nem véletlenül van egyszerre több nővel ilyen jellegű kapcsolata.
2020. ápr. 9. 16:49
 17/25 anonim ***** válasza:
68%

Ismerem a srác helyzetét. Akkor sem tudnák megváltozni, ha akarnák. Előbb-utóbb (1-2hónap) ráunok az aktuális “nőmre” aztán megyek tovább. Ez vagy egycsapásra szerelem, vagy semmi se lesz belőle. Ha szerelem lenne, látszana, de elmondásod szerint nem látszik... szóval🤷‍♂️

Én mindig azt mondtam a lányoknak ilyen helyzetben, hogy tök hülyeség ez hogy egy lenne a sok közül. Honnan veszed hogy sok volt? Inkább azok kevesek egyike vagy🤷‍♂️

2020. ápr. 9. 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
Légy határozott.
2020. ápr. 9. 18:39
 19/25 anonim ***** válasza:
61%
Sehogy. Normálisabb férfit kellene választani.
2020. ápr. 9. 19:44
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Azt ertsd meg, hogy lehet, hogy egy noert mas lenne, aki irant tobbet erez. Es nem zarom ki, hogy te legyel az. De semmit sem tehetsz erte, mint azt, hogy te vagy te. Ha szamara tobbet jelentesz, az az o fejeben dol el, nincs csodatrukk.
2020. ápr. 9. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!