Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiatal férfiak többnyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal férfiak többnyire miért csak a bulinak, piának, szexkapcsolatoknak élnek?

Figyelt kérdés

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

De a legtöbb 20-25 közötti fiatal férfi (fiú), miért nem akar komoly kapcsolatot, megállapodni?

A bulival, szórakozással semmi bajom, belefér a kapcsolatba is, de a taccsrészegre ivás, drogozás, össze-vissza kefélés nekem nagyon nem az ami bejön.

Mikor ismerkedek srácokkal és azzal dicsekednek, hogyan szoktak bekhurni, vagy hány nő volt meg neki. Nem gondolom azt, hogy ez lenne a szintem és nem is mozgok lezüllöt körökben. Mégis ilyen pasikkal hoz össze az élet. Én utálok inni és sosem voltam sráccal kapcsolaton kívűl.

Akiket ismerek normális srácokat természetesen foglaltak, de ők is ritkák mint a fehér holló. Ismerkedhetnék idősebb korosztállyal is, de velük meg más miatt nincs közös témánk. (Ők már sokszor a családalapításon gondolkodnak és stb én meg még tanulok.)

Most is le vagyok taglózva mert hetek óta beszélek egy 22 éves sráccal, akit normális, aranyosnak tartottam, de ma benyögte, hogy első talin ha minden jól megy beihatunk nála:s.

Csak szerintem túl gyors az ilyen ismerkedés, vagy ez a normális?

2021. jún. 7. 01:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%

elég fura ez a mai srác, de amúgy a legtöbb 22 éves fiatal nem veszi magát túlságosan komolyan, és nincs is ezzel baj (mikor élje magát ki az ember, ha nem ekkor?)

ha te nagyon megállapodnál, nyugis békés párkapcsolatra vágysz, nézelődj valamivel idősebb pasik között.

2021. jún. 7. 01:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy életvégig tartó kapcsolatot, de egy szorosabbat, nyugisabbat szeretnék. Házasodni, gyereket vállalni nem szeretnék egy jó 10 évig, amit a 30-as korosztály már többnyire szeretne.
2021. jún. 7. 01:57
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
#1: mondjuk én alapból nem értem, hogy egy pasas egy nőnek miért dicsekszik azzal, hogy hány nőt fektetett már meg. Nekem ez ilyen putris színvonal, már elnézést.
2021. jún. 7. 02:00
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Ne általánosíts. 😊
2021. jún. 7. 02:05
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon helyesen a bulinak, a piának és a p*nának élnek. Minden 20on évest csak támogatni tudok ebben.
2021. jún. 7. 02:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy él, ahogy akar.
2021. jún. 7. 02:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokan így vannak, de vannak kivételek. 😌 Lányban is kevés a normális.

20F

2021. jún. 7. 05:36
 8/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 7. 06:04
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrnak élek!
2021. jún. 7. 06:24
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as valaki megihletődött, vagy sérelmezve érezte magát😹

Első mondatot olvassátok el a leírásban! Bakker...

2021. jún. 7. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!