Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha 18 évesen 46 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 18 évesen 46 éves férfival kavarok?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta jóban vagyunk, volt már minden is köztünk. 1,5 éve kisebb kihagyásokkal, de tartjuk a kapcsolatot beszélgetünk stb.. Nem tudom lehet hogy gáz lehet én vagyok naiv, de élvezem a dolgot.

2021. márc. 13. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem gáz, csak légy tudatában annak hogy csak játékszerként tekint rád, sosem fog komolyan venni. A lényeg hogy ne szeresd meg, akkor majd nem fog fájni, amikor véget ér.
2021. márc. 14. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
A Potenciáját már régen elvitte a kora, nme tudom mit eszel rajta, de ha neked jó így, akkor csináld.
2021. márc. 14. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem gáz, de ebből nem lesz őszinte kapcsolat, úgyhogy ne éld bele magad túlzottan. Szórakozz ha akarsz, de ilyen felállásból több nem igen szokott lenni.
2021. márc. 14. 02:06
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem eléggé tolva van a fiatal lányokra, hogy mennyivel jobbak az idősebb palik, meg hogy egyáltalán nem gusztustalan, ha ki akarnak kezdeni veled, szóval még csak hibaztatni sem lehet igazán téged. Tudom, hogy a 18 már legálisan felnőttnek számít, de még ott a tojáshéj a fenekeden, és majd rájössz később, hogy ez miért gáz.

Ez az egész a palid oldaláról gáz. Minél idősebb leszel, annál inkább rájössz, hogy egy idősebb felnőtt csak akkor akar valamit egy tinitől, ha selejtes emberileg. Sok más selejtes felnőtt nem lát ezzel problémát, és hangoztatja, hogy nincs ebben semmi gáz, de ne higyj nekik.

Kizárólag két oka lehet annak hogy egy apád korabeli férfi veled kezd. Az egyik: a korabeli nők már messziről érzik, hogy valami nincs rendben vele, és kerülik, mint a leprást.

A másik lehetőség meg az, hogy torz az érzelmi világa/komolytalan ember. Középkorúként egy normális ember nem vágyik tinik társaságára, csak akkor, ha használni akarja őket a testükért, vagy pedig ha egy bizarr, infantilis vonzódást érez a fiatalos viselkedésük iránt.

Mindkét opció taszító, és gáz, szóval ne pazarold rá az idődet. Vagy ha rá is pazarold, semmi esetre se vedd komolyan.

2021. márc. 14. 04:37
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Miért vitte volna el a potenciálját a kora? Ez hülyeség.

Potenciál szempontjából egy 46 éves nem öreg.

2021. márc. 14. 05:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt az hiszik a kemény f @ Szú huszonévesek, harmincasok,hogy Ők a legjobb bikák. És azt se tudják,hogy kell egy Nőt érzelmesen megérinteni, +++!

48/F.

2021. márc. 14. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

Amíg csak a kávéját kavarod, addig nem gáz. Ha a farkát, az már elég gáz.

N

2021. márc. 14. 08:32
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Számomra gáz. De a pali még nagyobb gáz, hogy kislányokkal kezd, gondolom egy érett nőt már nem tud kordában tartani.
2021. márc. 14. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as Az érett nő alatt egy okoskodó ,céltudatos , felszínes ,élet tapasztalt hibbant nőszemélyre gondolsz akkor a legtöbb férfinak ilyen nem kell csak megsúgom.
2021. márc. 14. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze, mivel a nők nagy része magas labda rengeteg férfi számára, nem tudtok velük rendesen bánni, nem csoda hogy hisztiznek.
2021. márc. 14. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!