Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 18 évesen 46 éves férfival kavarok?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta jóban vagyunk, volt már minden is köztünk. 1,5 éve kisebb kihagyásokkal, de tartjuk a kapcsolatot beszélgetünk stb.. Nem tudom lehet hogy gáz lehet én vagyok naiv, de élvezem a dolgot.2021. márc. 13. 23:57
11/13 anonim válasza:
10. A férfival is kell tudni bánni..
12/13 anonim válasza:
Szerintem rendes kapcsolatra gáz. Van egy ilyen ismerősöm, aki konkrétan a volt osztálytársa apjával jött össze. Mindenki rajtuk röhög, a csajt már semmi összejövetelre nem hívják a barátai, mert nem akarják hogy hozza a pappert is magával a huszonévesek közé. De az a csaj mindig is kattant volt, meg elhagyta az apja, szóval igazából nem meglepő. A csávó meg amúgy csak kihasználja, konkrétan rám is nyomult már úgy, hogy a csaja épp kiment wcre.
Csak szexre nem gáz, de ha járni kezdtek, mindenki rajtad fog röhögni meg szörnyülködni.
13/13 anonim válasza:
Szerintem az. Minek kell egy apád korabeli ráncos, löttyedt vén faxxal kavarni?
Úgysem veszkomolyan, csak szórakozik, az egóját növeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!