Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iráni férfival randizni, összejönni?
Ismerkedek egy iráni pasival, ő is többet szeretne és én is , de mióta meséltem erről a barátnőmnek, szinte szóba sem áll velem, és azt mondja nem vagyok normális... valószínűleg azért, mivel arab a pasi.
Mit gondoltok erről?
Nemet és kort is írjatok a válasz mellé. Köszi!
Kezdjük ott, hogy az iraniak nem arabok, hanem perzsak. Két kulon nép, teljesen más kultúra, nyelv, minden.
Ilyen kapcsolatoknal mindig arra figyelj, hogy te mit látsz a masikbol. Igyekezz megismerni alaposan, ne hamarkodj el semmit, és kolcsonosen legyetek nyitottak.
Irán nem arab ország. A perzsa birodalom helyén van, a lakói perzsák, akik erre rendkívül büszkék. Az irániak szép emberek, nem csoda, hogy szeretik őket a nők, de a pasik is.
A vallása muszlim, de van egy-két egyéb jelentős vallása is. Tehát érdemes rákérdezni, hogy ő melyiket gyakorolja, ha egyáltalán gyakorol valamit, bár az állam vallási vezetés alatt áll.
#7 te meg egy szűk látókörű primitív magyar vagy :)
Én randiztam iráni sráccal, 16 évesen rájött, hogy a vallás bullshit, azóta nem gyakorolja. Teljesen normális srác, mindig főzött nekem, kényeztetett :D Viszont őszintén szólva komoly kapcsolatot, házasságot tekintve nem mennék bele közel-keleti férfival. Sajnos sok olyan sztorit ismerek, hogy csak házasság után mutatta ki a foga fehérjét. Egy európai nőnek nem túl szimpatikus életforma az, ami náluk megszokott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!