Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iráni férfival randizni, összejönni?
Ismerkedek egy iráni pasival, ő is többet szeretne és én is , de mióta meséltem erről a barátnőmnek, szinte szóba sem áll velem, és azt mondja nem vagyok normális... valószínűleg azért, mivel arab a pasi.
Mit gondoltok erről?
Nemet és kort is írjatok a válasz mellé. Köszi!
A menekult/kulfoldi ugy szerzi meg a letelepedesi engedelyt magyarorszagra,h beudvarolja magat egy magyar nonel ,aztan felesegul veszi. Ezzel megkapja az allando letelepedesi engedelyt...
Az eletbe ki nem rugod a lakasodbol,ha menekult statuszu.
Mindjárt megsajnálom a prostit a videóban😄
Pénzéhes ribizli, nehéz anyagi körülmények közül jött, munkából nehezen tudott volna megélni szegényke.
Az ország nagyrésze munkából él, elég nehezen. És még bemutatják, sajnáltatják a tévében, mint bántalmazott nőt.
Ez a tisztességes nők lábbal tiprása, mikor egy kalap alá veszik őket egy ilyennel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!