Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés csak elméleti! Nők, lennétek eggyütt olyan férfival akinek nincs és valószínűleg nem is akar jogsit?
Ha jogsit sem akar akkor luxusautót sem, akkor nem fuvaroz engem érdekes és menő helyekre, ahol szórakoztatni tud.
Ki van zárva kérem!
2-es
Nyílván nem királylányokhoz szólt a kérdésem! :)
A zember nem tud kocsit hajtani, a zasszony meg nem tud főzni.
Fifti-fifti, nincs mit egymás szemére hányni. :)
Nem zavar nem emiatt választok párt , de megmondom őszintén nálam hosszabb távon érdekes lenne , hogy mi az oka annak miért nem akarja megszerezni .
Előnyös . Nekem is van , de ha megszerzi szívesen segítenék neki rutint szerezni . Mini oktató , később pedig sokkal előnyösebb lehet . Én nekem munka és család miatt is sokat kell utazzak . Esetlegesen könnyebb lehet utánam jönnie .
Igen. Ez azt jelenti, hogy jó helyen lakik. Az jó, mert én is.
CV-ben sosem vallottam be a jogsim, mert egy helyen vallottam be és ott folyamatosan kibszkodtak az irodából fuvarozni. Kösz, nem, irodai munkára jelentkeztem: reggel beülök az asztalomhoz és max a fénymásolóig megyek el vagy délután haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!