Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés csak elméleti! Nők, lennétek eggyütt olyan férfival akinek nincs és valószínűleg nem is akar jogsit?
Abba a varosban, ahol tiz percenkent jon egy busz/villamos/metro nyilvan nem szukseges. Sok varosban falvakrol mar ne is beszeljunk a tomegkozlekedes ott kimerul, hogy jo esetben orankent, felorankent jar egy busz, ugy mar nehezkesebb. Bevasarlashoz, nyaralashoz , szinten jobb egy auto, ha meg mar van gyerek plane.
Nekem van jogsim , de nem igazan vezetek. Amikor tarskereson ismerkedtem a jogsi nelkuli sracok elvartak volna ,hogy en menjek hozzajuk vagy hozzam oket...Nekem ez nem tul ferfias hozza allas.
24/L
Ez a nőknél nem a jogsiról, hanem a kocsiról, azaz a PÉNZRŐL szól.
Ha telik TAXI-ra, és nagyvárosban laksz, akkor nem kell jogsi, se kocsi.
12-es
Van benne valami, de mondjuk egy kocsit (ha 1 személyről van szó) ki tud váltani egy tekerős vagy elektromos bicikli. Nem kell feltétlen kocsi, hogy egy városon belül eljussunk A-ból B-be.
És ha van jogsi, de nincs kocsi?
Vagy van kocsi, de 24 éves Opel Astra kombi?
"És ha van jogsi, de nincs kocsi?
Vagy van kocsi, de 24 éves Opel Astra kombi?"
Vagy van kocsi de nincs jogsi? :D
Hát nem tudom, én Budapesten élek, de még így is sokkal kényelmesebb autóval közlekedni. Amikor a belvárosból ellátogatok anyámhoz (13.-ból 20. kerület széle), akkor nem mindegy, hogy 1,5 órát metróztam+buszoztam/villamosoztam (főleg most, hogy felújítják, de ez ugye átmeneti, bár ilyesmi valahogy mindig akad), vagy 40 perc alatt elsuhantam hozzá. Ugyanez igaz a munkába járásra, amíg ott laktam nála és Óbudán volt a munkahelyem, BKV-val fixen közel 2 óra lett volna bejutni otthonról dolgozni, autóval meg ugyan sokszor volt dugó, de sosem tartott az út 1 óránál tovább. Azért nem mindegy ám még Budapesten belül sem. Persze ha CSAK a belvárosban közlekedsz és ki se teszed a lábad a Hungárián kívülre, akkor nyilván nem hiányzik az autó, de amúgy nagy segítség. Nem beszélve arról, ha el is akarod hagyni a várost, nem mindenhová megy hiperszuper vonat, mint Vácra, és akkor igazíthatod az egész napod a vonatokhoz (vagy egyéb tömegközlekedéshez, ha olyan helyre mész, ahova még vonat se jár). A bevásárlás talán a legkevésbé fontos, mert az utóbbi időben meggárgyult IKEA házhozszállítást leszámítva kb bárhonnan máshonnan az ajtódig hurcolják markos legények a piaci padlizsántól és a 60 gurigás vécépapírtól kezdve az új mosógépig az akármit, amit vennél. Bár talán ez is inkább Budapestre értendő, nem tudom a kajabevásárló helyek valahol Mucsaröcsöge külsőn mennyire elérhetőek, de ha ott élsz, akkor amúgy se tudsz két lépést se tenni autó nélkül, szóval ez nem releváns.
Na, de a lényeg, hogy nekem az én életvitelemhez kell autó. Van jogsim és van autóm, szóval ezt nem a férfitól várom el, ugyanakkor az hatalmas könnyebbség, ha nem csak én tudom vezetni azt az autót. Mert pl hosszú útra megyünk és elfáradok menet közben, simán cserélhetünk és mehetünk tovább, nem kell félúton még szállást foglalni valahol, hogy pihenjek. Mehetünk úgy társas összejövetelekre, hogy egyszer ő, egyszer én iszok, és akkor haza tudunk jönni saját autóval (család és közeli barátok is vannak 1,5 órás autótávolságban, ahova a tömegközlekedés vagy nem létező, vagy nagyon gyér, normális embernek eszébe sem jutna azt használni, ha van autója), és nem kell folyton az órát lesni, hogy mikor kell indulnunk haza, mielőtt még elmegy az utolsó vonat/HÉV/busz/villamos. Illetve amikor mondjuk megindult a szülésem, annyira nem esett volna jól autót vezetni, és minthogy már elég előrehaladott állapotban kerültem autóba, ezért nem is lett volna kifejezetten biztonságos, erre az esetre is jobb, ha az apuka el tud vinni a kórházba.
Na, szóval hosszan fejtegettem, de a kérdésedre a válaszom: az nem lenne probléma, hogy MOST nincs neki, de az, hogy nem is akar, az zavarna. Ha valami betegség miatt nem szerezhet jogsit (mittudomén, epilepsziás vagy ilyesmi) azt még el tudnám fogadni, nem lenne ez vízválasztó, de ha simán csak nem akarja, akkor az feltételez olyan szintű életviteli és felfogásbeli különbséget közöttünk, aminek valószínűleg más tünete is lenne, szóval gyanús, hogy ez hosszú távon nem működne.
Nem, soha nem lennèk olyan férfival együtt.
Másrészt a 2-es válaszoló incel. Gyenge próbálkozás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!