Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés csak elméleti! Nők, lennétek eggyütt olyan férfival akinek nincs és valószínűleg nem is akar jogsit?
Lennék "eggyütt" olyan férfival. Sőt volt is olyan párom! Nekem a jogsi nem szempont.
Egy esetben zavaró: ha nincs neki és folyamatosan azon megy a visongás, hogy ő azért kerül hátrányba, mert nincs neki jogsi+autó. Pl. mert kimaradt a céges busz és nincs olyan kolléga, aki bevinné dolgozni, így nem tudott beérni és nem is tudtak jönni érte.
De alapjáraton, akinek nincs annak az élete is úgy van berendezve, hogy nem számottevő, hogy van-e neki. És ha neki jó, nekem jó.
Hat az egyik legjobb turn on nalam, ha egy pasi jol vezet. Nem mondom, h nincs eselye, mert volt ilyen pasim, akinek se autoja se jogsija, de hianyzott belole nekem.
Alapvetoen szeretem, ha az elejen ertem jonnek/hazahoznak a randik utan, szoval oriasi plusz.
Attol senki nem lesz királylány, hogy elvár egy ilyen alap dolgot, mint az auto
Pont nemrég kiírt valaki egy kérdést, hogy a pasija úgy vezet, mint egy elmebeteg, és fél mellé beülni, mert már okozott balesetet.
Na, hát annál ezerszer jobb, ha alapból nincs jogsija a pasinak, és nem is akar vezetni.
Amúgy tényleg lényegtelen szempont ez. Mondjuk én budapesti vagyok, ide kb. felesleges az autó. Ha vidéken élnénk, oda lehet kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!