Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kérdés csak elméleti! Nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés csak elméleti! Nők, lennétek eggyütt olyan férfival akinek nincs és valószínűleg nem is akar jogsit?

Figyelt kérdés

2021. jan. 19. 22:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%

Lennék "eggyütt" olyan férfival. Sőt volt is olyan párom! Nekem a jogsi nem szempont.

Egy esetben zavaró: ha nincs neki és folyamatosan azon megy a visongás, hogy ő azért kerül hátrányba, mert nincs neki jogsi+autó. Pl. mert kimaradt a céges busz és nincs olyan kolléga, aki bevinné dolgozni, így nem tudott beérni és nem is tudtak jönni érte.

De alapjáraton, akinek nincs annak az élete is úgy van berendezve, hogy nem számottevő, hogy van-e neki. És ha neki jó, nekem jó.

2021. jan. 20. 08:25
 22/30 anonim ***** válasza:
67%
Úgy látom nem népszerű válasz, de nem baj, nekem fontos, hogy legyen a férfinek jogsija. Ha most nincs oké, tényleg ha valami miatt nem lehet oké, nem világvége, de ha soha nem is akar, nekem hosszútávon nem oké. Nem, nem azért mert hát akkor hogy hurcol engem, vagy mert nem tudunk villogni a BMW-vel, hanem mert praktikus. Nem fővárosban, de megyeszékhelyen élek, a tömegközlekedés hát hogy is mondjam, nem egy kényelmes megoldás, nem jár gyakran, 5 átszállás, nem megy mindenhová.. Ha nyaralni megyünk, akkor hogy lesz? Gyerekkel hogy lesz? Persze, minden megoldható, de valljuk be, egy autó azért sokkal logikusabb. Egész általános, középiskolás koromban szenvedtem ezzel, hogy jajj de az utolsó busz, jajj pont most ment el a busz, fel óra múlva jön a következő, de az nem arra megy.. Vagy mi van ha mondjuk eltörik a lábam? A páromnak nem volt kedve megtanulni vezetni, ezért hát oldjunk meg mindent így.. Megértem, aki nem igényli, személy szerint nekem fontos, biztonságérzetet ad, kényelmes, nem kell függeni semmitől és senkitől. Illetve személyes preferencia szintén, de én szeretem, ha egy férfi vezet. Nekem is van jogsim egyébként.
2021. jan. 20. 09:23
 23/30 anonim ***** válasza:
75%
Én Pécsett lakom. Még nincs jogsim( autóm lenne, ha lenne jogsim), egyelőre nem is használnám az autót. Mecsekoldalban lakom, az orvosi egyetem innét 20-25 percre van és a belváros is kb.ennyi gyalog. Ennyi sétával karban tartom a popimat és a vádlimat. Ha messzebbre megyek, akkor szóba jön a tömegközlekedés, de az havi pár alkalom. A párom már dolgozik, neki van autója, ha közösen megyünk valahova, akkor ő vezet. Nyilván a benzinköltséget felezzük. Engem nem zavarna, ha a párom nem akarna jogsit.(Én eü okok miatt toltam ki eddig.)Hosszabb útra amúgy is ott a repülő, országon belül pedig meg lehet oldani vonattal és busszal.
2021. jan. 20. 10:22
 24/30 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne? A férjemnek nincs, nem is akar, plusz nem is lehet neki szemprobléma miatt.
2021. jan. 20. 10:25
 25/30 anonim ***** válasza:
60%
Simán. Nem okoz gondot :)
2021. jan. 20. 10:28
 26/30 anonim ***** válasza:
45%

Hat az egyik legjobb turn on nalam, ha egy pasi jol vezet. Nem mondom, h nincs eselye, mert volt ilyen pasim, akinek se autoja se jogsija, de hianyzott belole nekem.

Alapvetoen szeretem, ha az elejen ertem jonnek/hazahoznak a randik utan, szoval oriasi plusz.

2021. jan. 20. 10:35
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem, jogsi és kocsi egyszerűen kell, ha nem Budapesten lakik az ember. És számomra alap férfias tulajdonság, ha egy férfi jól vezet. Beindít. :)
2021. jan. 20. 12:16
 28/30 anonim ***** válasza:
67%
Igen, 13 éve olyannal élek, és nekem sincs egyik se! Úgy látom ebben az autócentrikus világban nem sok enyemhez hasonló válasz van!
2021. jan. 21. 21:10
 29/30 anonim ***** válasza:

Attol senki nem lesz királylány, hogy elvár egy ilyen alap dolgot, mint az auto

2021. márc. 7. 10:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Pont nemrég kiírt valaki egy kérdést, hogy a pasija úgy vezet, mint egy elmebeteg, és fél mellé beülni, mert már okozott balesetet.

Na, hát annál ezerszer jobb, ha alapból nincs jogsija a pasinak, és nem is akar vezetni.

Amúgy tényleg lényegtelen szempont ez. Mondjuk én budapesti vagyok, ide kb. felesleges az autó. Ha vidéken élnénk, oda lehet kéne.

2021. márc. 7. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!