Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha érzitek, hogy valószínűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érzitek, hogy valószínűleg nem akar a másik többet, akkor elengeditek vagy vártok? Meddig vártok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon sokat dolgozik (kb 270 órát egy hónapban), mostanában, amióta ismerkedünk eléggé rászakadt minden, sokat stresszel is, projetzárás márciusban, és mivel ez egy nagyobb projekt (kb az első komolyabb, több százmilliós önálló projektje) stb.

Kb hetente, kéthetente találkozunk. Estefelé pár mondatokat beszélünk. Viszont amikor találkozunk elég jó, figyel rám, ölelkezünk egész este, mosolyog, beszél stb.

Viszont sose mondja, hogy hiányzom, ha mondom neki csak egy puszis smileyt küld stb. Már 4 hónapja tart. Nem tudom, hogy várjam meg a projekt végét és jobb lesz vagy engedjem inkább el. Még nem beszélgettünk róla. Azaz hónapokkal ezelőtt, amikor azt mondta, hogy igazából nem tudja, hogy szeretne e kapcsolatot, mert nagyon elfoglalt és stresszes és adjak neki időt. Azt is mondta, hogy tovább tart alapvetően is megnyílnia.

2020. dec. 24. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hetek alatt elengedem az ilyesmit, nem szeretek illúziókat kergetni és nem kenyerem az önsorsrontás. A tettek magukért beszélnek.
2020. dec. 24. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan helyzet amikor a munkára fogta de természetesen ha egy férfi akar szán időt egy nőre.

Ha a munkára fogja akkor nem akar semmi komolyat.

2020. dec. 24. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem akar igazán téged. Mindig arra van ideje az embernek amire akarja. Csak rád nem akar időt szánni
2020. dec. 24. 17:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Minek ismerkedsz olyannal, aki csak aludni jár haza?

Amúgy elengedem.. szenvedjen vele más.

2020. dec. 24. 17:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor is elengeditek, ha amúgy számotokra ezt leszámítva álom pasi? Mármint külsőre közepes, de nagyon figyelmes, okos meglátásai vannak, jó hallgatóság, támogat, mégértő egy csomó dologban és nagyon jó társaság.
2020. dec. 24. 20:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem következtetek. Bepróbálkozom. Ha meg nem, hát akkor nem... Ha nála nincs kémia, akkor nem fog előjönni hirtelen a semmiből. Jöhet a következő.
2020. dec. 24. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Én próbálkozom. 4 hónap alatt nem lehet megismerni a másikat. Ilyen könnyen nem szokásom a feladás.
2020. dec. 24. 22:20
 8/14 A kérdező kommentje:

5

Kémia van, a szex isteni, összebújva átaludni az éjszakás fergeteges, csókolozni vele imádok, amikor rám mosolyog elolvadok. Szóval nem ez a része a "hibás".

2020. dec. 24. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló cipőben járok Kérdező, nálam ez az ismerkedés 2 hete tart, de amúgy én is pont ezen morfondíroztam a minap, hogy honnan veszem észre és meddig érdemes ezzel vesződni. Köszi, hogy kiírtad a kérdést helyettem is, eskü gondolkodtam én is rajta :)
2020. dec. 24. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tökre levágós, hogy ennyit akar belőled. Szex, néha összebújás, annyi. És jól jön, hogy rá lehet fogni a melóra.
2021. jan. 6. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!