Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szeretők valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szeretők valaki életében? Vagy esetleg szexkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Milyen volt, hogy éltétek meg és meddig tartott?

2021. dec. 21. 16:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
82%

Ki az a frusztrált pontozókirály, aki a kérdés szempontjából teljesen korrekt, kerek válaszokat lepontozza? Nem azt kellene pontozni, hogy neki speciel, vagy erkölcsileg illő dolog-e amit válaszolnak a hozzászólók, hanem hogy a kérdés szempontjából jó-e!

Tessék, ezt most le lehet pontozni, mert ez nem a kérdésre adott válasz!

Idióta gyökér!

A többi korrekt válaszadónak pedig köszi, hogy leírtátok őszintén, és respect az őszinte segítő válaszotokért!

2021. dec. 22. 04:52
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
3 evig en anno 27 voltam ő 52 !!en szakítottam mert külföldre költöztem
2021. dec. 23. 10:27
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatnak indult, de szexkapcsolat lett belőle. A lány nem akart tőlem komolyat. De az ágyban nagyon bejöttem neki. Szakítás után volt, még nem volt új kapcsolatra felkészülve. Par hónapig tartott, isteni volt. Nekem is nagyon bejött aztán már nem mentem hozzá többet. Mára mindketten házasok lettünk, született is gyerekünk. Persze nem egymástól 🙂 Ő boldog én már nem, neki bejött nekem nem. Az élet ilyen
2021. dec. 23. 17:20
 24/43 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy ilyen sokan valaszoltatok. 😊 Valojaban en is egy hasonlo helyzetben vagyok, nem igazan tudom mit tegyek. Jo volt olvasni a tapasztalataitokat.
2021. dec. 23. 17:58
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, és azóta tartós párkapcsolat lett belőle, 100%osan tisztalappal. :)
2021. dec. 23. 22:40
 26/43 anonim ***** válasza:
75%

Voltam,bár tudtomon kívül.

Azt mondta épp válik.

Szerencsére hamar kiderült hogy nem ez a helyzet,így le is zártam, mielőtt jobban belebonyolódok.

Mondhatni véletlenül jöttem rá és arra is ki a felesége.

Egy ideig fontolgattam hogy lebuktatom.

Végül arra jutottam, hogy ez legyen az ő gondjuk.

2021. dec. 24. 06:38
 27/43 anonim ***** válasza:
88%
Miaz hogy technikailag
2021. dec. 24. 12:48
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Voltam. 8 évig tartott. f.
2021. dec. 24. 13:06
 29/43 anonim ***** válasza:
84%

"Elhitette, hogy szeret. Nyomult nagyon sokáig, én próbáltam csak szexkapcsolatnak felfogni, aztán a viselkedése miatt megenyhültem és pechemre befogadtam a “ szeretetét”. Gondolhatod kivel szakítottak."

Ugyanez történt velem is. Bár velem nem szakított soha, csak használt.

Plusz azt mondta a feleségével nincsennek együtt, külön szoba 10 éve..... aztán egyszer mondta 5 éve... aztán kiderült éppen akkor a feleségével ment nyaralni.

3 elveszett év.

2021. dec. 24. 19:38
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam 3 évig. Nagyon jó volt, de egyben fájdalmas is, egymásba szerettünk, de kicsik a gyerekei és nem kérném, hogy hagyja el őket. soha senkivel nem volt olyan jó a szex, mint vele.
2022. jan. 15. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!