Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők valaki életében? Vagy esetleg szexkapcsolatotok?
Ki az a frusztrált pontozókirály, aki a kérdés szempontjából teljesen korrekt, kerek válaszokat lepontozza? Nem azt kellene pontozni, hogy neki speciel, vagy erkölcsileg illő dolog-e amit válaszolnak a hozzászólók, hanem hogy a kérdés szempontjából jó-e!
Tessék, ezt most le lehet pontozni, mert ez nem a kérdésre adott válasz!
Idióta gyökér!
A többi korrekt válaszadónak pedig köszi, hogy leírtátok őszintén, és respect az őszinte segítő válaszotokért!
Voltam,bár tudtomon kívül.
Azt mondta épp válik.
Szerencsére hamar kiderült hogy nem ez a helyzet,így le is zártam, mielőtt jobban belebonyolódok.
Mondhatni véletlenül jöttem rá és arra is ki a felesége.
Egy ideig fontolgattam hogy lebuktatom.
Végül arra jutottam, hogy ez legyen az ő gondjuk.
"Elhitette, hogy szeret. Nyomult nagyon sokáig, én próbáltam csak szexkapcsolatnak felfogni, aztán a viselkedése miatt megenyhültem és pechemre befogadtam a “ szeretetét”. Gondolhatod kivel szakítottak."
Ugyanez történt velem is. Bár velem nem szakított soha, csak használt.
Plusz azt mondta a feleségével nincsennek együtt, külön szoba 10 éve..... aztán egyszer mondta 5 éve... aztán kiderült éppen akkor a feleségével ment nyaralni.
3 elveszett év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!