Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szeretők valaki életében? Vagy esetleg szexkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Milyen volt, hogy éltétek meg és meddig tartott?2021. dec. 21. 16:42
12/43 anonim válasza:
Van igen.
Lányával és az anyjával is egyszerre de nem tudja a lány hogy az anyjával jóban vagyok. Fölényesen jobb az anyja mint a lánya!!!!
Nem rinyál dolgokon, azt mondja hogy ha nem jó neki akkor nem csináljuk többet. Szubmissziv nőt neveltem belőle!
13/43 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig szívesen lennék egy jól karbantartott 40-es anyuka szeretője! 31F
U.I.:Írhat ilyen, ha olvassa.
14/43 anonim válasza:
Igen, volt már mindkettő. Sajnos csak pár hónapig tartottak vagy csak nagyon ritkán találkozunk.
42N
15/43 anonim válasza:
Igen és igen
1 évig, imádtam, most már bonyolult lenne, nem keressük egymást
16/43 anonim válasza:
5 hónapja tart, de olyan ritkán találkozunk, hogy kezd rohadtul elegem lenni. Mindketten házasok vagyunk, én kb. bármikor meg tudom oldani, hogy lelépjek itthonról egy órára, de neki olyan hárpia elmebeteg felesége van, hogy borzalom. 4szer feküdtünk le az 5 hónap alatt, ennél persze azért jóval többször találkozunk, csak nem olyan körülmények között, hogy szexelni tudjunk. De nem is arról szól ez nekünk elsősorban, hanem az érzelmekről. Ő boldog, hogy végre valaki férfiként néz rá, szereti és tiszteli, én meg boldog vagyok, hogy végre valaki nőként néz rám, szeret és foglalkozik a lelkivilágommal meg az érzéseimmel. Csak hát ja, ha valakit szeretsz, akkor azt kívánod is, és nyilván frusztrál, ha hetekig nem kaphatod meg. Amúgy az van, amit előttem is írt itt valaki, hogy sokkal kisebb a szerszáma, mint a férjemé, szinte nem is érzem, hogy bennem van, de érzelmileg amit ad nekem, úgy általában meg szex közben is, az felér ezer orgazmussal.
17/43 anonim válasza:
Jaj 16 os mindjárt megsajnálom azt az arany kis lelkedet....ja nem!
18/43 anonim válasza:
Igen. Józan eszem ellenére elhittem, amit mond és beleszerettem. Utána nyilván kínszenvedés lett, kiléptem belőle, azóta ő üldöz.
33N
19/43 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy ugyan az lesz, mint a 16-nal. Férjnél vagyok, ő nős, másfél hónapja kezdődött, csak szexkapcsolatkent. Heti egy randit terveztünk, érzelmek nélkül. Most ott tartunk, hogy az eheti randi elmaradt ilyen-olyan problemak miatt, de telefonon beszélünk, mailezunk ( 6 het alatt kb 1000-1000 mail) Szóval erősen kezdünk belecsuszni egy érzelmi kapcsolatba, annak tudatában, hogy egyikünk se akar válni. Kicsit be vagyok tojva,hogy mi lesz ebből.
20/43 anonim válasza:
Technikailag igen, gyakorlatilag nem feltétlen mondanám. Amikor megismertük egymást ők már.. két éve nem feküdtek le egymással, nem is aludtak egy szobában? Előtte is nagyon ritkán. Számomra nem férj-feleség viszonyban voltak, inkább csak megosztoztak a mindennapokon. Aztán a feleségnek elege lett - nem mondanám, hogy hibáztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!