Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miben más a párkapcsolat,mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más a párkapcsolat,mint a családod?

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint elképzelhetetlen,hogy valakit olyan erősen szeressek,mint pl az édesanyámat.

És fordítva is,nem hiszem,hogy egy idegen tudna engem mondjuk úgy szeretni,mint apa.

23/l

2021. dec. 19. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak hiszed!

Majd megérted ha a barátod családtag lesz!

2021. dec. 19. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
nem csak egy szimpla kapcsolat
2021. dec. 19. 19:42
 3/8 Savlekotő ***** válasza:
49%
A párunkkal szeretkezünk is szerelmesek vagyunk,millió dologban más,a családot nem választhatod a párodat jobb esetben igen. 23 vagy? Sérült vagy?
2021. dec. 19. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Más fajta a szeretet, igen, de azért egy szint fölött a párom is a családom. Okkal létezik a házasság adta rokoni kapcsolat.

Én a páromért is tűzbe mennék és anyámért is. Sok rokonom viszont le sem köpném, mert többet tettek ellenem bárkinél. Szóval szerintem a rokoni kapcsolat túl van misztifikálva és mindenki annyit ér, amennyit tesztek egymásért. Engem anyukám és a párom is nagyon sok dologban támogatott és velem voltak a legrosszabban is.

Viszont bármelyikük kilép ebből a szerepből, én is az életükből. Ha anyám elárulna vagy elhagyna, ugyanúgy nem érdekelne többet, mint ahogy apámmal is megszakítottam a kapcsolatot és annyira nem érdekel, hogy a temetésén sem leszek ott. Ha a párom megcsalna, ugyanúgy egy vonással lenne vége a szememben mindennek amit most érzek.

Az én világomban semmi sem adott alanyi jogon. Ahhoz alkalmazkodom, amilyenek az emberek velem itt és most. És könnyű nálam elintézni, hogy valaki halott legyen a szememben.

2021. dec. 19. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem csak egy fajta szeretet létezik. Hanem sokfajta. És mind más és más.

Még biztos éretlen vagy de semmi baj.

2021. dec. 19. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez milyen kérdés

Pàrkapcsolatod lehet akármennyi.

Anyukád és apukád csak 1 van, szülő szeretet nem párkapcsolati szerelem, nagyon nem egy kategória

2021. dec. 19. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyjából mindenben. Valószínűnek tartom, hogy még nem volt komoly kapcsolatod. Az, amit a szüleid, vagy testvéreid iránt érzel egész más szeretet, mint amit a párod iránt fogsz jó esetben. És, ahogy velük meg van az összetartozás érzete, a pároddal is meg lesz (szintén jó esetben). De egész más. A párommal egy csapat vagyunk, közös élettel, közös döntésekkel, közös terhekkel és sikerekkel. A szüleimmel alá fölé rendelt a viszony, hiába vagyok felnőtt, hiába hallgatnak meg, hiába van bizonyos dolgokban "szavazati" jogom. A testvéremmel is összetartozunk, de különálló élettel rendelkezünk, amiben minimálisan hatunk egymásra. Teljesen más helyzet minden téren. Az összes felsorolt embert szeretem és ők is szeretnek engem. De, ahogy ők más-más szerepet töltenek be az életemben, úgy én is az övékben. Hogyan is lehetne a szülői ragaszkodást és szeretetet összehasonlítani azzal, amit a párod érez irántad, vagy amit te érzel iránta.

Nem fog soha, senki úgy szeretni mint a szüleid, de maga a szeretet érzete lehet ugyanolyan erős egy testvérrel, egy baráttal, vagy egy párral is (oda-vissza). És, ha minden kerek az életedben, így is lesz. Sajnos sokaknál az egész félre siklik, de a lehetőség adott.

2021. dec. 19. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
A férjem és a gyerekeink a legközelebbi családtagom, senki sem olyan fontos, mint ők.
2021. dec. 19. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!