Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat gondoltok még arra a nőre, akinél a kapcsolat vége után nem jött izgalmasabb?🥵
Sziasztok!
Kifejtem bővebben. Arra lennék kíváncsi (tényleg mindössze kíváncsi, hiszen ez egy anonim oldal, bárki őszintén megoszthatja a véleményét, és ilyen kérdést még nem láttam) - hogy tegyük fel volt egy barátnőtök, akihez érzelmek is fűztek (tehát nem csak szexuális jellege volt, hanem szerettétek is). És ez a nő (amellett, hogy egy gondoskodó, szerető, intelligens, hűséges társ volt) az ágyban minden addigi és minden azutáni barátnőtöknél bevállalósabb / dögösebb volt, tudta mire vágytok, és jól is művelte amit művelt. Ezt arra értem, hogy megtett olyasmit (szívesen, önszántából, mert az izgatta fel, nem kényszerből, tehát szerette is csinálni) amit az előzőek/őt követők nem.
A kérdésem: hogyan gondoltok erre a nőre? Fáj, hogy elveszítettétek? Gondoltok esetleg arra, hogy egy nagy ritkasággal volt dolgotok és hagytátok hogy ez kicsússzon a kezeitek közül? Mit gondoltok, mennyire ritka ez manapság (tapasztalataitok alapján)?
Őszinte leszek (még akkor is ha előre látom a savazást, hogy milyen nagyra vagyok magammal, vagy hogy biztos kamuzom - ezek nem fognak rosszul érinteni, mert valakit nem lehet azzal megbántani, ami nem igaz) azért kérdezem, mert sok nővel és sok férfival beszélgettem már / baráti alapon is/ és az elmondásuk alapján nagyon nagyon kevés az igazán bevállalós nő vagy az a nő, aki újat/különlegeset tudna mutatni az ágyban. Ha én elmondom például, hogy szívesen nyelem le a 💦 mert izgat, ha a páromnak örömet okozok / vagy azt mondom, hogy nekem bejön extrém helyszíneken a szex / vagy azt mondom, hogy eddig minden párom arra panaszkodott, hogy nem szereti ha orálisan kényeztetik, aztán jövök én és a függői lesznek (kortól és tapasztalattól függetlenül) - szóval ezekre a nőktől általában inkább az a reakció, hogy fúj vagy hogy nekik ez igénytelen.
Kíváncsi vagyok, hogy itt kinek mi a tapasztalata, és hogy az ilyen nőkre hogyan gondolnak vissza a férfiak. Lehet, hogy ennek semmi jelentősége nincs, nem is azt várom, hogy azt mondjátok, hogy a sarokban sírtok miatta, őszintén csak érdekel minden ami ezzel kapcsolatos. Ego és minden nélkül, mindössze egy "piackutatás" 🤗 Szóval jöhet minden ami nyers, köntörfalazás nélkül.
Ui: privátokra nem válaszolok és 4 komoly párkapcsolatom volt (2-3 évesek) - az egyéjszakások sosem érdekeltek. Illetve NEM hiszem, hogy egyedül én vagyok ilyen a földkerekségen - ezért is tettem fel ezt a kérdést. Szóval akinek nem inge...
Köszönöm szépen!
26/N
‘minden párom arra panaszkodott, hogy nem szereti ha orálisan kényeztetik, aztán jövök én és a függői lesznek‘
mondjuk nem tudom, milyen ferfi az, aki mdm szereti, ha leszopjak. szerintem 20 ezerbol max egy ilyen akadhat. en arra gyanakodnek, hogy vagy csskugy mondta vagy volt elotted kb egy noje, az meg pont valami bena harapdalos csaj volt.
meg ahogy irod, osszesen 4 emberrel fekudtel le, gondolom, hozzad hasonloan nekik is viszonylag keves partneruk volt. szoval ha az elodeid pont ilyen kis visszafogott besavanyodott nocskek voltak, akkor ertheto, hogy mar a lenyeleges nagy dolognak szamit, de amugy meg tokre nem az. normalis, szexualisan tapasztalt ferfi nem fogja elete esemenyenek tartatni a lenyelest meg jo szopast. szerintem te burokban elsz szexualisan atlag alatti emberekkel, ahol az atlag is kirivonak szamit.
Én is sok pasit ismerek, akinek egy nagy szerelme volt életében, de az nem a szex miatt volt. Sőt a pasikra jobban jellemző ez az egy nagy szerelem. Az exemnek én voltam, de szerintem ő sem csak az együttléteket sírja vissza, ugyan ezek a dolgok amiket leírtál alapnak számít nálam. A férjem is nagyon szerelmes belém, imádva érzem magam, a szex 10/10, de fontosabb neki, hogy a mai napig éjszakába menően tudunk beszélgetni, élvezzük egymás társaságát mindennél jobban.
Netflix Szexualitás dokumentum-sorozatban egyébként beszélnek erről, hogy amiről sokan azt hisznek, hogy mennyire perverzek, valójában mindenki erről fantáziál, vagy csinálja. Kis százalék aki tényleg olyan dolgokra izgul ami nem mindennapos.
Kettéválasztom:
Komoly kapcsolatban az orális szexet egyik sem csinálta jól, de nagyon lassú fejlődés volt benne. Lenyelés nuku.
Pár alkalmiban olyan orálisat kaptam - és itt a lenyelés nélkül is extra lett volna - hogy azok máig eszembe jutnak és szerintem senki nem jön már, aki felér hozzájuk. Szerintem te sem, - már megbocsáss - hiába küzdesz úgy a f..ért, mint Kossuth a szabadságért :)
Viszont a komoly kapcsolatokban simán mehetett a nyilvános/extrém hely szex, az alkalmikban nem. Tehát ezekre is szívesen emlékszem.
Ahogy valaki írta, sok nőt tök könnyű rávenni olyanra, amit addig nem csinált, vagy amitől ódzkodott. Akkor ők most bevállalósak valójában?
Nem írtál pl. a bdsm bevállalósságról, az anális szexről, ezeket nálam maguktól kezdeményezték nők, komoly kapcsolatban is, akkor ők most bevállalósabbak nálad?
És én ennél még sokkal többért is tartanálak bevállalósnak, amit adsz azt már sok negyvenes-ötvenes nő is adja, pedig az prűdebb korosztály.
Elég vegyes dolgokat szoktam hallani más férfiaktól. Kevesen vannak, akikkel meg tudom jól beszélni az élményeimet. Vannak, akik sok idő után is jól emlékeznek egy-egy jó élményre. Van akinek csak annyi marad meg, hogy lefeküdtek, volt orális szex stb., mint ha egy listán kellene kipipálni, mi volt.
A jó dolgokra és is szivesen emlékszem. Volt egy csaj, akivel nagyon meg volt a kémia, bagyon éreztük egymás rezdüléseit, soha nem felejtem el. Pedig nem vol semmilyen extrém dolog. Volt olyan, aki nem tetszett különösebben, de meg tudta csókolni a nyakam úgy, hogy rögtön beindultam. Vagy úgy közeledett, úgy helyezkedett hogy nem lehetett ellenállni :) Ezek az élmények simán felevszik a versenyt a szexel.
A lenyelés is felejthetetlen, főleg ha úgy tűnik, hogy élvezi a csaj. Anál szintén. Semmi ilyesmit nem lehet elfelejteni szerintem. De nekem az is megmarad, ha sikerült jól rátalálni egymás erogén zónáira. Vagy spontanitás, van lakás, de mégis az autóban vagy éjjel a szabadstrandon. Na ez is felejthetetlen
Köszönöm mindenkinek! Tudtam hogy lesz savazás is benne, nem törtem össze tőle :D
Mondjuk azért ahol ilyen heves érzelmeket vált ki egy kérdés, amiben mindössze a szeletét írtam le annak, hogy milyen vagyok egy bizonyos tekintetben (annak is ugye a 0,1%-a mert sok mindent szavakkal úgysem lehet kifejezni) és egy szeletét a visszajelzéseknek is, ott azért a helyetekben magamtól is megkérdezném, hogy miért érzek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy sértegessem a másikat 🤔 Bár ez lehet hogy csak amolyan magyar virtus 😀 Ettől függetlenül köszönöm leginkább azoknak, hogy időt szakítottak a válasz megírására, akik leírták a saját véleményüket/tapasztalataikat személyeskedés nélkül, kulturáltan 😊 További szép napot mindenkinek!
Szerintem megsérteni szinte senki nem sértett meg téged 🙂
Csak picit próbálták felnyitni a szemedet, mert álomvilágban élsz. Tényleg olyan, mintha egy másik korból cseppentél volna ide közénk, ahol ez, ami ma már alap, még bevállalósságnak és szenzációnak számított. Ha úgy vesszük, ezzel a hozzáállásoddal épp, hogy kicsit konzervatívabbnak számítasz az átlagnál.
Amúgy utólag végigfutva a kommenteket sem látni benne semmi sértőt, inkább te gondolkozz el ezen.
Lol én is ilyen vagyok mégis kidobott az exem. 🤷🏼♀️ Nem ezen múlik.
Nekem is volt ilyen pasim, vége lett, a mai napig hiányzik, de nem vele képzelem el a jövőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!