Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat gondoltok még arra a nőre, akinél a kapcsolat vége után nem jött izgalmasabb?🥵
Sziasztok!
Kifejtem bővebben. Arra lennék kíváncsi (tényleg mindössze kíváncsi, hiszen ez egy anonim oldal, bárki őszintén megoszthatja a véleményét, és ilyen kérdést még nem láttam) - hogy tegyük fel volt egy barátnőtök, akihez érzelmek is fűztek (tehát nem csak szexuális jellege volt, hanem szerettétek is). És ez a nő (amellett, hogy egy gondoskodó, szerető, intelligens, hűséges társ volt) az ágyban minden addigi és minden azutáni barátnőtöknél bevállalósabb / dögösebb volt, tudta mire vágytok, és jól is művelte amit művelt. Ezt arra értem, hogy megtett olyasmit (szívesen, önszántából, mert az izgatta fel, nem kényszerből, tehát szerette is csinálni) amit az előzőek/őt követők nem.
A kérdésem: hogyan gondoltok erre a nőre? Fáj, hogy elveszítettétek? Gondoltok esetleg arra, hogy egy nagy ritkasággal volt dolgotok és hagytátok hogy ez kicsússzon a kezeitek közül? Mit gondoltok, mennyire ritka ez manapság (tapasztalataitok alapján)?
Őszinte leszek (még akkor is ha előre látom a savazást, hogy milyen nagyra vagyok magammal, vagy hogy biztos kamuzom - ezek nem fognak rosszul érinteni, mert valakit nem lehet azzal megbántani, ami nem igaz) azért kérdezem, mert sok nővel és sok férfival beszélgettem már / baráti alapon is/ és az elmondásuk alapján nagyon nagyon kevés az igazán bevállalós nő vagy az a nő, aki újat/különlegeset tudna mutatni az ágyban. Ha én elmondom például, hogy szívesen nyelem le a 💦 mert izgat, ha a páromnak örömet okozok / vagy azt mondom, hogy nekem bejön extrém helyszíneken a szex / vagy azt mondom, hogy eddig minden párom arra panaszkodott, hogy nem szereti ha orálisan kényeztetik, aztán jövök én és a függői lesznek (kortól és tapasztalattól függetlenül) - szóval ezekre a nőktől általában inkább az a reakció, hogy fúj vagy hogy nekik ez igénytelen.
Kíváncsi vagyok, hogy itt kinek mi a tapasztalata, és hogy az ilyen nőkre hogyan gondolnak vissza a férfiak. Lehet, hogy ennek semmi jelentősége nincs, nem is azt várom, hogy azt mondjátok, hogy a sarokban sírtok miatta, őszintén csak érdekel minden ami ezzel kapcsolatos. Ego és minden nélkül, mindössze egy "piackutatás" 🤗 Szóval jöhet minden ami nyers, köntörfalazás nélkül.
Ui: privátokra nem válaszolok és 4 komoly párkapcsolatom volt (2-3 évesek) - az egyéjszakások sosem érdekeltek. Illetve NEM hiszem, hogy egyedül én vagyok ilyen a földkerekségen - ezért is tettem fel ezt a kérdést. Szóval akinek nem inge...
Köszönöm szépen!
26/N
#19: Wow, szívesen. Kicsit féltem, hogy beszólást kapok, mert általában az itteni nők mindenre IS beszólnak. Köszi, hogy normálisabb vagy! :D
Egyébként, én azon lepődtem meg pár éve, hogy mennyi férfi visszafogott. Nekem bejön pár extrémebb dolog, szóba került pár társaságban és más férfiak nagyon szörnyülködtek, hogy nekem bejön a nyilvános és a fojtogatás. Szóval, az ilyen jellegű férfiak elfognak ájulni tőled.
"még annyit fűznék hozzá, hogy tapasztalataid alapján szívesen is nyelik? Mármint hogy manapság ez is alap?"
Az változó, hogy mennyire szívesen. A kapcsolat elején a csajok nagyon bizonyítani akarnak, szóval akkor még szívesen. Aztán, ahogy halad az idő, sokan már csak kényszerből vagy megszokásból csinálják, de a csajok fele később is élvezi a dolgot.
Nekem pl. van egy kicsit ritkább fétisem is. Tetszik, ha a szájba élvezéssel megy egy csók. Általában félve hoztam fel, de meglepően sok csaj simán belement.
Nálam pont fordítva van.
Nem akarok bizonygatni az elején, nem évvel akarom megfogni az illetőt.
Nekem sok dologhoz, ami pl másnak alap igen is olyan kapcsolat kell, amikor megtudok bízni 1000%osan az illetőbe,s úgy érzem hogy még is érdemli.
Van, hogy adott expárunk azzal tette nekünk a szívességek szívességét, ha félreállt. Ha vége, okkal vége. Ha elmúlik, elmúlt. Ha véget vetett, véget vetett. Ha kib*szott velünk, visszakapja.
Csak szép emlékekből nem lehet működő párkapcsolatot építeni, így épeszű ember full nem fog visszavágyni hozzád. És érdemes neked sem visszavágyni hozzá. Fontos dolog ez. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!