Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokat gondoltok még arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat gondoltok még arra a nőre, akinél a kapcsolat vége után nem jött izgalmasabb?🥵

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kifejtem bővebben. Arra lennék kíváncsi (tényleg mindössze kíváncsi, hiszen ez egy anonim oldal, bárki őszintén megoszthatja a véleményét, és ilyen kérdést még nem láttam) - hogy tegyük fel volt egy barátnőtök, akihez érzelmek is fűztek (tehát nem csak szexuális jellege volt, hanem szerettétek is). És ez a nő (amellett, hogy egy gondoskodó, szerető, intelligens, hűséges társ volt) az ágyban minden addigi és minden azutáni barátnőtöknél bevállalósabb / dögösebb volt, tudta mire vágytok, és jól is művelte amit művelt. Ezt arra értem, hogy megtett olyasmit (szívesen, önszántából, mert az izgatta fel, nem kényszerből, tehát szerette is csinálni) amit az előzőek/őt követők nem.

A kérdésem: hogyan gondoltok erre a nőre? Fáj, hogy elveszítettétek? Gondoltok esetleg arra, hogy egy nagy ritkasággal volt dolgotok és hagytátok hogy ez kicsússzon a kezeitek közül? Mit gondoltok, mennyire ritka ez manapság (tapasztalataitok alapján)?

Őszinte leszek (még akkor is ha előre látom a savazást, hogy milyen nagyra vagyok magammal, vagy hogy biztos kamuzom - ezek nem fognak rosszul érinteni, mert valakit nem lehet azzal megbántani, ami nem igaz) azért kérdezem, mert sok nővel és sok férfival beszélgettem már / baráti alapon is/ és az elmondásuk alapján nagyon nagyon kevés az igazán bevállalós nő vagy az a nő, aki újat/különlegeset tudna mutatni az ágyban. Ha én elmondom például, hogy szívesen nyelem le a 💦 mert izgat, ha a páromnak örömet okozok / vagy azt mondom, hogy nekem bejön extrém helyszíneken a szex / vagy azt mondom, hogy eddig minden párom arra panaszkodott, hogy nem szereti ha orálisan kényeztetik, aztán jövök én és a függői lesznek (kortól és tapasztalattól függetlenül) - szóval ezekre a nőktől általában inkább az a reakció, hogy fúj vagy hogy nekik ez igénytelen.

Kíváncsi vagyok, hogy itt kinek mi a tapasztalata, és hogy az ilyen nőkre hogyan gondolnak vissza a férfiak. Lehet, hogy ennek semmi jelentősége nincs, nem is azt várom, hogy azt mondjátok, hogy a sarokban sírtok miatta, őszintén csak érdekel minden ami ezzel kapcsolatos. Ego és minden nélkül, mindössze egy "piackutatás" 🤗 Szóval jöhet minden ami nyers, köntörfalazás nélkül.

Ui: privátokra nem válaszolok és 4 komoly párkapcsolatom volt (2-3 évesek) - az egyéjszakások sosem érdekeltek. Illetve NEM hiszem, hogy egyedül én vagyok ilyen a földkerekségen - ezért is tettem fel ezt a kérdést. Szóval akinek nem inge...

Köszönöm szépen!

26/N

2021. dec. 13. 21:48
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Nő vagyok, így lehet a válaszom nem reprezentatív, de leírom a tapasztalataimat. Nyilván a pasijaim nem áradoztak az exeikről, vagy egy bizonyos exről, de a fiúismerőseim belegondolva kb. minden nőről akit megdugtak. Ez jól szopott, annak szűk volt, amaz jó pózokat tudott, egy 120. meg jól smárolt... Mindegyik valami miatt különleges volt. Szerintem ritka, amikor valakinek egy csak egy exe van, akire szívesen gondol vissza. És az is ritka, hogy valaki a szex miatt visszasírjon egy exet.
2021. dec. 13. 22:22
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 11-es! Ez egy korrekt, jóindulatú válasz volt. Ment a zöld pacsi, és további szép estét neked 😊
2021. dec. 13. 22:30
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatomban más volt a szex, de egyik exemhez köthető szex sem hiányzik. Boldog vagyok és kielégült a barátnőmmel. Nekem fontos a szexben, hogy a másik is élvezze. Sőt, talán még fontosabb, mint a saját élvezetem. Bár tény, hogy nekem nincsenek különleges igényeim, tehát az ilyen bevállalós nők nekem nem adnak pluszt. (lehet csodabogár az ilyen férfi, mint én, nem tudom, de nagyon nem izgat az, hogy lenyelje, vagy az extrém helyszín, vagy az anál stb.)

Lehet, hogy menthetetlenül unalmas a hozzáállásom, de én és a barátnőm remekül passzolunk szexuálisan. Lehet pont emiatt.

Egyébként a barátaim sem beszélnek úgy exekről, hogy "de hiányzik az a szex", max. ha voltak futó kalandjaik, akkor elmesélik az érdekesebb eseteket, aztán annyi.

2021. dec. 13. 22:37
 14/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is 13-as válaszoló! Teljesen érthető ez a felfogás/preferencia is és örülök, hogy ilyen jól megvagytok és passzoltok a barátnőddel, sok boldogságot kívánok a továbbiakban is 😊
2021. dec. 13. 22:40
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem minden nő olyan amit leírtál, bevállalós és bármit megtesz az ágyban. Csak béna a baráti köröd.

30F

2021. dec. 13. 22:43
 16/38 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény, köszönöm szépen 15-ös!
2021. dec. 13. 22:55
 17/38 anonim ***** válasza:
70%

te most komolyan elkezded itt fenyezni magad, hogy milyen bevallalos, dogos szexistenno vagy (meg persze intelligens es kedves is, nyilvan) es megerositest varasz, hogy igen, a pasik evek mulva is rad recskaznak?

nokent mondom, ezek, amiket leirtal, egyaltalan nem olyan extra dolgok. valoszinu, csak besavanyodott fap.inakkal beszeltel. en is ugy erzem (es tudom is a visszajelzesek alapjan), hogy baromi jo vagyok az agyban, de azert eszembe nem jutna olyanokkal altatni magam, hogy az xy OSSZES eddigi es jovobeli nojenel jobb vagyok. honnan tudod, hogy nem jon utanad egy hozzad hasonlo vagy nalad meg jobb?! azert ilyeneket eleg meggondolatlansag kijelenteni.

nyilvan a ferfiak szivesen gondolnak vissza egy olyan partnerre, akivel fantasztikus a szex, de egyreszt ez csak egy faktor, ha lesz egy naaagy szerelmuk, akkor megfeledkeznek minden masrol, hiaba volt egetrengeto a szex veled es az uj csajjal meg kozepszeru. azert a ferfiak sem csak a farkuk altal vezerelt allatok. engem is hagytak mar el nalam rusnyabb, kozepszeru, unalmas lanyert, aki semmit nem tett meg az agyban kb, de a srac bele szerelmes volt, belem nem, ennyi.

masreszt meg van az mondas, hogy minden nonel van jobb no. szoval azert szerintem annyira ne legyel biztos abban, h nem tud teged senki felulmulni, de amugy mi a jo abban, ha tudod, hogy regi pasijaid meg rad masztiznak neha? azoknak a kapcsolatoknak valamiert mind vege lett. enegem total nem erddkel, ezek a ferfiak hogy gondolnak ram. engem az erdekel csak, hogy a mostani pasim hogy gondol ram.

2021. dec. 13. 23:05
 18/38 anonim ***** válasza:
25%

"nagyon nagyon kevés az igazán bevállalós nő vagy az a nő, aki újat/különlegeset tudna mutatni az ágyban"

Ez félig igaz. Sok nő bevállalós, de kevés tud magától, lelkesen újat és izgalmasat hozni. Eddig minden barátnőmet elég könnyen befűztem pl. nyilvánosra. Olyanokat is, akik előttem még nem csinálták. Magától viszont, kevés nő nyűgözött le. Egyszerűen részükről sokszor azt hiszik, hogy valami csoda, hogy monotonan oráloznak vagy fekszenek, mint egy fa.

"hogy szívesen nyelem le a 💦"

Ez meg mondjuk alap. Pár magába fordult nő nem csinálja, de a fiatalabb korosztályban mindenki.

Az, hogy rád kattantak a pasik, inkább azért van, mert nyíltan beszélsz ezekről és próbálkoznak, hátha befűzhetnek.

A fő kérdésre pedig: 2 lány volt csak, akivel nem volt jó a szex. Egyikükkel sem jöttem össze. Akikkel összejöttem, velük jó volt, szóval bizonyos értelemben persze, hogy hiányoznak. Ha újra kéne, bármelyikükkel lefeküdnék. Ha nem lett volna jó velük a szex, nem is járok velük.

2021. dec. 13. 23:33
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 18-as!

Egyébként nem beszélek erről nyíltan, privát ember vagyok, nem is hagynám hogy bárki ezzel be tudjon fűzni. A tapasztalataim vagy abból a 4 párkapcsolatomból van és hogy ők hogyan reagáltak egy-két dologra, amit megmutattam nekik / vagy mit meséltek ők a haveri körükről. A többi kommentet pedig nő ismerőseimtől kaptam.

2021. dec. 13. 23:37
 20/38 A kérdező kommentje:

18-as még annyit fűznék hozzá, hogy tapasztalataid alapján szívesen is nyelik? Mármint hogy manapság ez is alap? Csak mert szintén elég meglepett fejeket okozott, amikor először megtettem a páromnak és mosolyogtam hozzá vagy arra kértem, hogy a számba élvezzen. Vagy "letisztogattam" még utána. Valahogy senki nem hitte el, hogy én ezt élvezem. Sőt, sokszor ha 69-eztünk, akkor lett orgazmusom mikor megéreztem, hogy ő is eljutott a csúcsra.

Ezt is mindössze kíváncsiságból kérdezem. Simán lehet, hogy eddig mind exek terén, mind barátok terén nem vonzottam hozzám hasonlókat és egyébként pedig nagyon sokan vannak (amit természetesen eddig sem zártam ki).

2021. dec. 13. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!