Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne változtatni a kapcsolatunkon hogy kicsit izgalmasabb legyen?
Figyelt kérdés
mit tudnék csinálni hogy ne legyen ilyen unalmas a kapcsolatunk? Nagyon sokat ülünk itthon és csináljuk a semmit én nem unatkozok mert vele vagyok de ő mindig mondja hogy unatkozik. Mindig nem járhatunk el valahova sajnos mert nem engedhetjük meg magunknak de mit lehet csinálni ami pénztárca kímélő és jól érezzük magunkat.2015. máj. 10. 19:19
1/3 Interferencia válasza:
Kérdezd meg, hogy ő mit szeretne csinálni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez úgy működik, hogy az talál ki programokat, aki unatkozik! Nem pedig hisztizik, és lelki terrorban tartja a barátnőjét.
3/3 anonim válasza:
Ha egyutt laktok, menj el futni. Csinosan! Akar nelkule is! Menj el setalni, akar nelkule is! Mindenhoval csinosan menj, de ne tul kihivoan. Mondd neki, h mit fogsz csinalni. Talalkozz a barataiddal! Vidd el setalni a szomszed kutyajat. Tornazzatok kozosen a barataiddal valamelyikuknel. Menj el tollasozni/ frizbizni egy baratoddal. Lenyeg, hogy sok programot csinalj es erezd jol magad nelkule is! Valthatnal hajszint es frizurat! Mas koromlakk. Ne legyen smink. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!