Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tehetnénk izgalmasabbá a kapcsolatunkat?
ha nem állsz rá készen, ne csináld
jobb ha vársz
Csináljatok különféle programokat, helyezzétek a hangsúlyt a kedveskedésekre, találjatok ki egymásnak ilyen romantikus dolgokat. Mit tudom én, mondjuk válasszatok ki magatoknak egy dalt, ami mostantól a tietek, csináljatok cuki képeket, ilyenek. És ne lógjatok folyton egymáson, mert az sem tesz jót egy kapcsolatnak, főleg ennyire az elején. Ja, és beszélgessetek sokat, próbáljátok meg minnél jobban megismerni egymást. Az érzékiséget meg egy kicsit még hanyagoljátok
19/L
03:13 köszi :)
én sem gondoltam h lefekszem vele,félre értettétek a dolgot...már megbeszéltem a párommal is,h bár ő 2 évvel idősebb,várni fog rám.Csak nem tudom,h egy pasi mennyi ideig képes várni egy csajra...nem szeretném,h ebből legyen baj,csupán ezért tettem fel a kérdést,érdekelt az "érettebbek" véleménye..de ha az érettek csak lehurrogni tudnak...épp ezért szerettem volna kérdezni,nem kell egyből nekem esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!