Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek ellenére miért kezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek ellenére miért kezdett el hozzám még inkább közeledni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, lassan 2 éve ismerem. Mikor megismerkedtünk, ő eleinte nem barátként szeretett volna tekinteni rám, udvarolgatott, de lassan haladtunk, nekem nem is annyira jött be akkor és szerintem megérezte hogy eltelt 2 hónap és még mindig nem járunk. Ő akkor nagyon vágyott egy kapcsolatra és szeretethiányos volt. Egy csaj akkor jött az életébe, ő rá 5 napra már járt is vele és azóta is együtt vannak.

Mi a fiú barátommal barátok maradtunk, az utóbbi fél évben viszont erősödött a barátságunk. Csak kicsit túlságosan megszaladt a dolog, mert úgy érzem, elindult valami köztünk. Ő többször flörtölni kezdett velem, és egészen intim témákat is feszeget, érdekli, hogy vonz-e engem, mint férfi meg hogy ha mindketten szinglik lennénk most akkor részemről lehetne-e köztünk valami. Ezekre kitérő választ adtam, direkt nem mentem bele. Ez a dolog addig jutott hogy múlt héten egy csók is elcsattant, aztán hétvégén még egy. Ő azt mondta akkor hogy szereti a mostani párját, jó neki mellette, és a mi csókunknak még 2 éve kellett volna megtörténnie, a barátnő előtt, mert simán folytatná velem, ha nem lenne kapcsolatban meg hogy mindkettőnkhöz vonzódik.

Aztán másnap rám írt és átgondolta hogy találkozgassunk ugyanúgy de hagyjuk a flörtöket, barátok módjára viselkedjünk. Tegnap találkoztunk is, ami fura volt hogy teljesen ellentettjét mondta az eddigieknek, vagyis hogy szép csajnak tart, de nem tetszem neki és nem gondol rám úgy, mint ahogyan a barátnőjére szokott. Nem tudom, véletlen-e, hogy ezt úgy mondta hogy közben végig a melleimet nézte felsőn keresztül.

Én benne voltam, h hagyjuk a szexuális dolgokat, erre bele sem telt 2 óra már megint elkezdte nézni a számat, megfogni a kezemet meg perverz utalásokat tenni annak ellenére hogy megbeszéltük. Mikor felhívta a barátnője nem vallotta be neki, hogy velem találkozik épp. Nem tudom hogy miért folytatja annak ellenére hogy ő maga javasolta hogy hagyjuk egymást szexuálisan. Most már heti 1 helyett heti 3x találkozunk, mindig keres. Pedig ha el akarják nyomni a tüzet általában, akkor távolságot tartanak, de nálunk nem így van. Szerintetek?

2021. dec. 13. 18:06
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem őrlödik, h mikor dugjon meg a barinője mellett.
2021. dec. 13. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
1# Ffiként azt kell mondjam, hogy 1-esnek igaza lehet.
2021. dec. 13. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
#1nek igaza van
2021. dec. 13. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!