Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hencegtek már el azzal, hogy "sikerült megdugni" titeket a munkahelyen? Hogy kezeltétek?
Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Én nagyon beleszerettem ebbe a férfiba. Ő 40 éves, én pedig 30. Egy munkahelyen dolgozunk, viszont a rosszindulatú kollégák miatt szerettem volna titokban tartani a kapcsolatunkat. A férfi elég nagydumás, nagyon megnyero személyisége van, és megigérte, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, és nem fog kihasznalni. ( Azt fontos hozzatenni, hogy elmondta, hogy neki eddig csak futó kapcsolatai voltak. Ez alatt én szex kapcsolatot értettem.)
Nagyon szépen eloadta magát nekem, és tényleg nagyon komolynak tűnt. Viszont már az első randin le akart volna feküdni velem a szabadban, ami nagyon fura volt nekem. És mindig mondja, hogy menjek át hozzá, de aztán valahogy sosem kerül rá sor. Mintha szexet akarna, de nem nála, mert az kényelmetlen.
Szoval lefeküdtünk, és utána elhencegett minden férfi kollégájának erről, pedig megbeszéltük, hogy nem mondjuk el senkinek. Ráadásul ezzel nagyon megalazott a többiek előtt, de úgy látom az sem érdekli már, mert "neki megvolt az a csaj, akit mindenki meg akart dugni, és csak neki sikerült"
Az a baj, hogy szeretem a munkahelyem, 11 éve itt dolgozom, viszont mindenki úgy néz rám mint valami használt rongyra, és érzem a tekinteteken, hogy azt gondolják magukban "XY megdugta"
Ti mit tennétek ezek után? Munkahelyet valtanátok? Vagy maradnátok, és harcolnátok? Elmondjam hogy mekkora egy féreg volt, hogy kihasznalt, vagy kár az energiaert?
Mindig benyelitek a mézes madzagot...
"már az első randin le akart volna feküdni velem a szabadban, ami nagyon fura volt nekem. És mindig mondja, hogy menjek át hozzá"
Van redflag bőven.
Teljesen tipikus egyéjszakás felszedő duma, tankönyvi példa lehetne. "Ígérem, komoly lesz, de azért este gyere már át hancúrozni"
Szerintem beképzeled, hogy 'úgy' néznek rád. Ja, és akkor a pasira is nézhetnek úgy, mint egy használt rongyra.
Ne foglalkozz a témával, ne magyarázkodj, felesleges és senkinek semmi köze hozzá.
Semmiképpen se válts munkahyelet egy ilyen hazudós hímr|banc miatt.
amennyiben ez igaz (bar ketlem..), akkor miert is tekintenenek rad ugy, mint egy ‘hasznalt rongyra’? egy no sem lesz hasznalt rongy a szextol. raadasul
ahhoz 2 ember kell, ennyi erovel a pasi is egy hasznalt rongy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!