Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hencegtek már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hencegtek már el azzal, hogy "sikerült megdugni" titeket a munkahelyen? Hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Én nagyon beleszerettem ebbe a férfiba. Ő 40 éves, én pedig 30. Egy munkahelyen dolgozunk, viszont a rosszindulatú kollégák miatt szerettem volna titokban tartani a kapcsolatunkat. A férfi elég nagydumás, nagyon megnyero személyisége van, és megigérte, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, és nem fog kihasznalni. ( Azt fontos hozzatenni, hogy elmondta, hogy neki eddig csak futó kapcsolatai voltak. Ez alatt én szex kapcsolatot értettem.)

Nagyon szépen eloadta magát nekem, és tényleg nagyon komolynak tűnt. Viszont már az első randin le akart volna feküdni velem a szabadban, ami nagyon fura volt nekem. És mindig mondja, hogy menjek át hozzá, de aztán valahogy sosem kerül rá sor. Mintha szexet akarna, de nem nála, mert az kényelmetlen.

Szoval lefeküdtünk, és utána elhencegett minden férfi kollégájának erről, pedig megbeszéltük, hogy nem mondjuk el senkinek. Ráadásul ezzel nagyon megalazott a többiek előtt, de úgy látom az sem érdekli már, mert "neki megvolt az a csaj, akit mindenki meg akart dugni, és csak neki sikerült"

Az a baj, hogy szeretem a munkahelyem, 11 éve itt dolgozom, viszont mindenki úgy néz rám mint valami használt rongyra, és érzem a tekinteteken, hogy azt gondolják magukban "XY megdugta"

Ti mit tennétek ezek után? Munkahelyet valtanátok? Vagy maradnátok, és harcolnátok? Elmondjam hogy mekkora egy féreg volt, hogy kihasznalt, vagy kár az energiaert?

2021. nov. 25. 14:51
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj, a sors mindig visszaadja az ilyen férgeknek, ami jár. Kijátszák a rendes, normális nőket, aztán mikor a megállapodásra kerül a sor, bámulnak meg virnyákolnak, hogy mégis hová lettek a normális nők. Hát késő bánat, elkapkodták az igazi férfiak, akik meg tudják becsülni őket. Ilyenkor már késő visszasírni őket. Vagy beéri valami házisárkánnyal, aki majd őt is orrba-szájba csalja, vagy megdöglik magányosan.
2021. nov. 25. 16:12
 22/48 A kérdező kommentje:

Hát ha ez incel kamu kérdésnek számít, akkor az összesre rámondhatod, hogy kamu kérdés.

Ráadásul ez nem is olyan kérdés amit anonim módon bekamuznék, mert mi értelme lenne időt, energiát fektetni egy megalázó történetbe? Ráadásul nem is valami hihetetlen dolgot írtam le, hanem egy abszolút reális, mással is elofordulo dolgot írtam le. Mi ebben számodra a fantasy hogy annyira elképzelhetetlen, hogy megtörtént hogy kihasznaltak egy not?? Nem fordít még élő ilyen a történelemben?

Egyébként pont ezt terveztem csinálni... Ha bárki rakerdez a dologra, akkor azt fogom mondani, hogy pici a farkinca

2021. nov. 25. 16:15
 23/48 anonim ***** válasza:
97%
Jö ötlet, te meg kezd el terjeszteni, hogy igencsak megbántad, mert kicsi a farka és alig állt fel neki.
2021. nov. 25. 16:15
 24/48 anonim ***** válasza:
10%
Hú, de gyerekes vagy és ezt nőként mondom. Teljesen világos volt a helyzet, csak neked nem esett le.
2021. nov. 25. 17:05
 25/48 anonim ***** válasza:
93%
Szègyen(folt), ha egy egyedülálló nő lefekszik valakivel? Itt mindig tanulok valami újat, pedig már elmúltam 40.
2021. nov. 25. 17:19
 26/48 A kérdező kommentje:

Es én vagyok gyerekes, nem aki kihasznált? XD én inkább naiv vagyok, és őszintén szerelmes voltam, ami miatt nem láttam a red flaget.

Amit viszont te csinálsz az victim blaming

2021. nov. 25. 17:27
 27/48 anonim ***** válasza:
8%
Most is hisztizel
2021. nov. 25. 17:31
 28/48 A kérdező kommentje:
Elmondtam amit gondolok. Ha ez nem tetszik neked... Nagyon sajnálom 🤷‍♀️
2021. nov. 25. 17:34
 29/48 anonim ***** válasza:
17%
Figyi, hülye lett volna nem kihasználni egy ilyen lehetőséget.
2021. nov. 25. 17:37
 30/48 A kérdező kommentje:
Természetesen. Látom együttérzés vele :d férfi agy...
2021. nov. 25. 17:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!