Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hencegtek már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hencegtek már el azzal, hogy "sikerült megdugni" titeket a munkahelyen? Hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Én nagyon beleszerettem ebbe a férfiba. Ő 40 éves, én pedig 30. Egy munkahelyen dolgozunk, viszont a rosszindulatú kollégák miatt szerettem volna titokban tartani a kapcsolatunkat. A férfi elég nagydumás, nagyon megnyero személyisége van, és megigérte, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, és nem fog kihasznalni. ( Azt fontos hozzatenni, hogy elmondta, hogy neki eddig csak futó kapcsolatai voltak. Ez alatt én szex kapcsolatot értettem.)

Nagyon szépen eloadta magát nekem, és tényleg nagyon komolynak tűnt. Viszont már az első randin le akart volna feküdni velem a szabadban, ami nagyon fura volt nekem. És mindig mondja, hogy menjek át hozzá, de aztán valahogy sosem kerül rá sor. Mintha szexet akarna, de nem nála, mert az kényelmetlen.

Szoval lefeküdtünk, és utána elhencegett minden férfi kollégájának erről, pedig megbeszéltük, hogy nem mondjuk el senkinek. Ráadásul ezzel nagyon megalazott a többiek előtt, de úgy látom az sem érdekli már, mert "neki megvolt az a csaj, akit mindenki meg akart dugni, és csak neki sikerült"

Az a baj, hogy szeretem a munkahelyem, 11 éve itt dolgozom, viszont mindenki úgy néz rám mint valami használt rongyra, és érzem a tekinteteken, hogy azt gondolják magukban "XY megdugta"

Ti mit tennétek ezek után? Munkahelyet valtanátok? Vagy maradnátok, és harcolnátok? Elmondjam hogy mekkora egy féreg volt, hogy kihasznalt, vagy kár az energiaert?

2021. nov. 25. 14:51
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lelkinyomorékkal ne foglalkozz,nem szerető voltál és nem ribi.Húzd ki magad,emeld fel a fejed lépj tovább a többi úgyis kialakul.
2021. nov. 26. 14:52
 42/48 anonim ***** válasza:
73%

A munkahelyemen elèg büszkèk a közèpkorú nők a fiatal szeretőikre..

Nem vicc, ez tènyleg menőnek számìt ott, fèrj\gyerek mellett.

2021. nov. 26. 19:00
 43/48 gyurlaci ***** válasza:
16%
Hol dolgozol? A jobbikban vagy párt alkalmazott ? :-)))
2021. nov. 26. 19:13
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj senki véleményével! Nincs mit szégyelned!

Folytasd a munkádat emelt fővel.

Milyen alávaló dolog az, hogy egy ilyen helyzetben a nőnek szégyellnie kellene magát, a férfinek meg nem??

Te egy értékes Nő vagy!

Kívánok Neked sok erőt és jó egészséget !

2021. nov. 26. 19:34
 45/48 anonim ***** válasza:
93%
Irodában dolgozok,#43.
2021. nov. 26. 20:15
 46/48 anonim ***** válasza:
21%

Nekem az a szerénység tetszik, hogy a nő, akit mindenki meg akart dugni.

De saaaajnos csak a manipulatívnak sikerült, micsoda meglepetés...

2021. nov. 27. 11:00
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen együtt érzek kérdező. Velem is hasonló történt, csak abból a szempontból jobb, hogy nekem nem munkatárs. Nálam munkatárs tabu. Engem is átvert és kihasznált valaki, aki profi módon tudott hazudni,ugyan ez a komoly kapcsolat szöveg és úgyis tűnt, persze nem az első pár randin feküdtem le vele. Mint kiderült velem is hencegett a haverjainak és össze vissza hazudozott rólam, amiket azóta visszahallottam és nagyon rosszul esett és nem tudom kik azok akiknek még beszélt rólam meg mit... Nagyon rossz belegondolni, hogy rajtam röhögtek. Én pedig azt hittem komoly a dolog. Nagy dumás, jó szövegű helyes pasikkal vigyázni kell, főleg akinek 30 fölött nincs családja, mondjuk a családosok között is sok a g*rény. Nekem ez lelkileg nagyon fáj, hogy átvertek és próbálom előnyömre fordítani, hogy legközelebb már ki tudjam szűrni az ilyet apró jelekből. Utólag rakom össze, hogy mik voltak azok a jelek amiből rá kellett volna jönnöm, hogy beteges hazudozó, manipulátor, nárcisztikus mert az is volt. Szerintem ne állj bosszút, az ilyet az élet úgyis elrendezi ;) Ha bosszút állsz lesüllyedsz az ő szintjére. Próbáld elengedni a füled mellett, tégy úgy mintha meg sem történt volna, mintha nem tudnád miről beszélnek, vagy kezdj el egy másik témáról beszélni. Minden csoda 3 napig tart. Ha szereted a munkádat ezért ne válts.
2022. jan. 21. 22:39
 48/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem a főnők dugja meg akkor nem henceg.
2022. jan. 22. 10:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!