Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, hencegtek már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hencegtek már el azzal, hogy "sikerült megdugni" titeket a munkahelyen? Hogy kezeltétek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtünk el randizgatni. Én nagyon beleszerettem ebbe a férfiba. Ő 40 éves, én pedig 30. Egy munkahelyen dolgozunk, viszont a rosszindulatú kollégák miatt szerettem volna titokban tartani a kapcsolatunkat. A férfi elég nagydumás, nagyon megnyero személyisége van, és megigérte, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem, és nem fog kihasznalni. ( Azt fontos hozzatenni, hogy elmondta, hogy neki eddig csak futó kapcsolatai voltak. Ez alatt én szex kapcsolatot értettem.)

Nagyon szépen eloadta magát nekem, és tényleg nagyon komolynak tűnt. Viszont már az első randin le akart volna feküdni velem a szabadban, ami nagyon fura volt nekem. És mindig mondja, hogy menjek át hozzá, de aztán valahogy sosem kerül rá sor. Mintha szexet akarna, de nem nála, mert az kényelmetlen.

Szoval lefeküdtünk, és utána elhencegett minden férfi kollégájának erről, pedig megbeszéltük, hogy nem mondjuk el senkinek. Ráadásul ezzel nagyon megalazott a többiek előtt, de úgy látom az sem érdekli már, mert "neki megvolt az a csaj, akit mindenki meg akart dugni, és csak neki sikerült"

Az a baj, hogy szeretem a munkahelyem, 11 éve itt dolgozom, viszont mindenki úgy néz rám mint valami használt rongyra, és érzem a tekinteteken, hogy azt gondolják magukban "XY megdugta"

Ti mit tennétek ezek után? Munkahelyet valtanátok? Vagy maradnátok, és harcolnátok? Elmondjam hogy mekkora egy féreg volt, hogy kihasznalt, vagy kár az energiaert?

2021. nov. 25. 14:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező nem veszed észre de jelenleg előtted van a világ minden szabadsága.

Lefeküdtetek, ami önmagában nem szégyen. A szégyen az, hogy ez a férfi hazudott neked, és manipulált.

Szóval mit tudsz tenni, hogy legalább ne ugasson róla? Hazudj. Bármit. Nem tudott ejakulálni, nehezen állt fel neki, amiert neked kellett vigasztalnod, úgy tűnt, mintha évtizedek óta nem érintett volna nőt, eszméletlen büdös és ápolatlan volt a nemi szerve.... Akármit mondhatsz. Ha megfelelően elő tudod adni, akkor örökre megmarad mindenkiben amit mondasz, ha elhiszik, ha nem.

Márpedig ha a kutyahordában szárnyra kap az a mentális kép, hogy az ügyeletes vezérhímnek órákig kellett dörzsölnie magát hogy felálljon neki, akkor itt vége is lesz a pletyipartinak.

Csak ügyesnek és meggyőzőnek kell lenni. Te eddig még nem tettél semmi rosszat, de ha kikezdenek veled, akkor illik visszaadni.

Hajrá!

2021. nov. 25. 15:19
 12/48 anonim ***** válasza:
22%

"Egy ferfinek presztízs ha megdug valakit... Egy nőnek szégyenfolt ha eldicsekednek vele"

A férfi presztízse, ha laza kapcsolata lehet, ugyanez a nőnek szégyenfolt.

Egy nő presztizse, ha a szex mellett komoly kapcsolatot is akarnak vele, egy férfi számára szégynfolt, ha komolyat akar, de a lány lép le.

2021. nov. 25. 15:21
 13/48 anonim ***** válasza:
98%

"A pasira felnéznek, mert ő most itt a helyi kan király... Egy ferfinek presztízs ha megdug valakit... Egy nőnek szégyenfolt ha eldicsekednek vele"

Van baj a fejedben.

Semmi alapja nincs ennek az allitasnak. Az, hogy nehany visszamaradott igy gondolkozik, teged miert befolyasol?

Te ugyanugy megdugtad ot, mint o teged.

2021. nov. 25. 15:29
 14/48 anonim ***** válasza:
98%

"Egy nő presztizse, ha a szex mellett komoly kapcsolatot is akarnak vele"

Na ne viccelj! Sok pasi laza kapcsolatra jó, de komolyat semmiképpen nem terveznék vele. Ahhoz kevesek.

2021. nov. 25. 15:34
 15/48 anonim ***** válasza:
98%

"Azt fontos hozzatenni, hogy elmondta, hogy neki eddig csak futó kapcsolatai voltak."

40 évesen ez nagyon erős warning abban az esetben, ha te komolyat akarsz.

2021. nov. 25. 15:42
 16/48 anonim ***** válasza:
88%

Gyönyörű kamu kérdés, köszönjük a szokásos incel baromságot. Annyira vagy te nő, amennyire Ferenc pápa.

Lapozzunk szerintem.

2021. nov. 25. 15:44
 17/48 anonim ***** válasza:
85%

#13 "te ugyanugy megdugtad ot, mint o teged."

Ez pontosan igy van.

Csinald azt amit a 11-es mondd, az a legjobb.

Ezek azt erdemlik,utana elkussol.

2021. nov. 25. 15:59
 18/48 anonim ***** válasza:
64%
Figyelj. Az ösztöneid már az elején teljesen jól megsúgták, csak meg akar dugni. Több jel is erősen utált rá...konkrétan ennél egyértelműbb már csak az lett volna ha a saját szájával mondta volna neked, hogy csak meg akar fektetni. De mindezek ellenére te belementél. Most mit vársz tőlünk? Tudtad előre, hogy ez lesz, mégis beadtad a derekad...vagy inkább széttetted a lábad vagy ahogy tetszik...ráadásul egy kollégának egy olyan munkahelyen ahol mint te magad is mondtad, hogy nem szeretnéd, hogy kiderüljön, meg amit szeretsz és nem szívesen hagynál ott...de mindezen temérdek sok ellenérv ellenére mégis megtetted. Azt hiszem mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül tényleg minden bántó szándék nélkül mondhatom és mondom is, megérdemelted, most akkor edd is meg amit főztél...sajnálom, hogy nem szolgálhattam olyan válasszal amire számítottál
2021. nov. 25. 16:01
 19/48 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudod én őszintén szerelmes voltam. Az én érzéseim tiszták voltak felé, ő pedig nagyon hitelesen tudott hazudni.
2021. nov. 25. 16:09
 20/48 anonim ***** válasza:
17%
Mert a férfi nem lesz koszos, ha nőhöz nyúl, de a pénisz olyan undorító dolog, hogy akihez hozzáér, az undorító lesz.
2021. nov. 25. 16:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!