Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátolna-e téged a korkülönbség, amennyiben a nagy ő-t egy nálad 15-20 évvel idősebb nőben/férfiban találnád meg?
Én egy nálam 18 évvel idősebb férfiben találtam meg a nagy ő-t. 6 éve vagyunk együtt, hamarosan összeházasodunk.
Én 32 vagyok.
Persze hogy gátolna. Az én nagy Ő-m nem lehet egy negyvenes fószer. Teljesen más korosztály, mint én.
Ha most mondjuk szülnék neki egy gyereket, akkor jó ha megélné az érettségijét. És a nők amúgy is tovább élnek, szóval hosszú özvegységre számíthatnék.
Az ennyivel fiatalabb partner pedig az esetemben pedofília lenne.
33! És ha meghalna a párod mikor te mondjuk vagy 48-50 arra a hátra lévő 25-30 évre ki tiltja meg, hogy válassz egy másikat?
Egy 52 éves kolléganőm pont most házasodik, mert így járt összejött egy nála 17 évvel idősebbel, aki két éve elhunyt, de addig tök jól elvoltak volt három gyerekük, akik mostanra jobbára felnöttek, csak a legkisebb gimis még.
Tőle se várta el senki, hogy haláláig özvegy legyen.
32
Az lehet. De aki most olyan, mint én, ennyi idősen, az ide eljutott valahogy, ahogy én is. És ha ide eljutott ennyi idő alatt, akkora valószínűleg messze jár majd 10 év múlva, ahogy én is...
10 éve nem ilyen voltam. 10 év múlva sem leszek ilyen. Ért már véget kapcsolatom azért, mert az illető nem haladt velem. Szóval kár a duma, vagy egy korosztály vagyunk, vagy kösznem.
Csak a személyiség számít.
Ha egy nálam 80 évvel idősebben találom meg a szerelmet, akkor abban. Ez csak test.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!