Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Melyek azok a témakörök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyek azok a témakörök, amikben ha jártas egy férfi, az vonzó nektek?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért összevontam párat.

De ha akarod, kommentben leírhatatod a te egyéni tudáscsomagodat, amit te a legfontosabbnak tartasz egy férfi esetében.

2021. nov. 20. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hétköznapi élet, háztartás, műszaki érzék, pszichológia olyan szinten, hogy értse a világ érzelmi oldalát, kultúra (általános műveltség), emberi test ismerete és nyelvismeret ami számomra fontos, illetve nem tudom miért, mert ez rám sem igaz, de imponáló, ha ért valamilyen sporthoz.

Fontos nekem, hogy legyen igénye a tudásra, az kevésbé számít, hogy milyen témában. Viszont úgy érzem, ha valakinek az irodalom, történelem, művészet lenne a hobbija, nem nagyon tudnék vele kapcsolódni.

2021. nov. 20. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Vallás
2021. nov. 20. 22:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Tényleg, a vallás is kimaradt.
2021. nov. 20. 22:34
 14/19 anonim ***** válasza:

Pszichológia, biológia, gazdaság főleg.

Aki ezekben otthon van, az valószínűleg nem úgy éli az életét sem, mint egy idióta.

2021. nov. 20. 23:19
 15/19 anonim ***** válasza:

10 Nagyon szépen leírtad.

Szerintem te egy nagyon intelligens ember vagy!

2021. nov. 21. 08:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem konkrét ismereteket mondanék, hanem egyfajta attitűdöt. Tudja, minek hogyan kell utánajárni, hogyan kell hatékonyan szelektálni az információt, hatékonyan keresgélni.

Adott egy probléma. Például fogamzásgátlás. Vagy például a kert befüvesítése. Vagy akár csak egy jó étel elkészítése. Vagy edzés. Ne az legyen, hogy folyik a szájából a nyál és néz rám bambán meg mantrázza azokat a hülyeségeket, amit a többi kreténtől hallott... Ezt ne, mert felmegy a vérnyomásom és olyannal nem akarok lenni, aki ezt az érzést előhozza belőlem.

Keressen rá, nézze meg a lehetőségeket, olvasson utána. Ne az legyen, hogy a haverja tapasztalataira alapozva hoz döntéseket vagy a szülei hülye dumája alapján, hanem elolvassa normálisan az azzal foglalkozó, laikusoknak készített összefoglaló irodalmakat. Két kattintás az egész. Ennyibe telik megnézni azt, hogy mi lesz, ha védekezés nélkül beteszem csak egy kicsit vagy ha a tűző napon nekiállok füvet locsolni délben. Vagy hogy mire kell figyelnem, ha nem akarok sütés során egy kívül szenes, belül nyers szart kapni eredményül. Vagy például hogyan kell normálisan végezni egy gyakorlatot, mit kell tenni, ha megállsz a fejlődésben és mit csinálhatsz esetleg rosszul. Nem hőbizni valamelyik kisportolt emberre mutogatva, hogy jaj, ő tuti nem naturálban tolja meg jaj, olyan testre dolgozó embernek nincs ideje. Szóval azért ne legyünk már nevetségesek. Ne várjunk ölbe tett kézzel, hogy valaki mindent a szánkba adjon... Én is onnan tudom a legtöbb dolgot, hogy mielőtt elkezdem, utánajárok tisztességesen és ha közben valami apró probléma mégis adódik, arra is rákeresek, hogy korrigáljam. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. És ugyanez igaz a pszichológiára is. Minél több dolognak jár utána az ember, annál kevésbé fog magabiztosan fszságokat mondani vagy csinálni. Minél inkább megszokja, hogy hogy mennek a dolgok és gondolkodik meg olvasgat, mielőtt hülyeséget mond. A tájékozott ember elismeri, ha valamire nincs kellő rálátása és tesz azért, hogy legyen. Sok ember baromi buta és bunkó tud lenni társadalmi kérdésekben, tökéletes példa ez a téma arra, hogy mikor kellene befognod és elismerned, hogy a tájékozatlanságból fakadó aktuális vélekedésed nem alkalmas arra, hogy vitába szállj vele, mert nevetséges leszel és ellenszenves. Nyitottság, talpraesettség, az kell ide.

Viszont aki általában ilyen, az már azelőtt is otthon van a saját testével, a saját társadalmával, a saját vagyontárgyaival, munkájával és megtakarításaival kapcsolatos kérdésekben. Nyilván, abból van az embernek a legtöbb ismerete, amire rendszeresen szüksége van az életében ahhoz, hogy jól csináljon dolgokat. Gipszkartonozni például egyszer egy életben szoktak azok, akiknek nem ez a szakmája. Nyilván nem baj, ha nem tud valaki a mikéntjéről (de annak is utána lehet járni). De az élethez tudás kell. Természettudományos, gazdasági és jogi is például.

2021. nov. 21. 09:06
 17/19 anonim ***** válasza:

" Focizik, érdeklik az autók, játszik a gépen, vagy ha komolyabban benne van a témában, akkor programozni tanul, stb."

A férjem programozó. Azon túl, hogy programozik, a felsorolás egyetlen része se érdekli. Az autókhoz és a focihoz én értek jobban :DDDDD ettől még hozzámentem. :P

2021. nov. 22. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudjon helyesen írni/beszélni magyarul... Ma már lassan ez is ritkaság. Idegennyelv(ek) minimum középszintű tudása is nagy előny nálam. Ezen kívül szimpi,ha úgy általánosságba véve okos. Matek,örténelem,természettudományok pl. Szerencsére a férjem pont ilyen. :)
2021. nov. 22. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:
A gyakorlati tudás a legjobb!
2021. nov. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!